Reklama

Reklama

Flash - Série 3

(série)
Trailer
USA, (2016–2017), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Violett Beane, Tobin Bell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Třetí série amerického televizního seriálu The Flash sleduje Barryho, který se vyrovnává s následky svého rozhodnutí zachránit matku, čímž vznikne „Flashpoint“, a s následným vznikem nového nepřítele Savitara. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série mají díl od dílu vzestupnou tendenci, výbornou gradaci a nadhled. Během jejich sledování jsem si říkal, že mám strach, aby se tvůrci nezapletli do vlastních sítí a ono se, bohužel stalo. Atmosféra slabší, záporák taky a co jsem začal nenávidět už od začátku, to je Kid Flash - debilní postava, která, je v komiksech a tak se pokusila obměkčit srdce i v seriálu a spolu se Savitarem táhne všechno dolu. Není to vyloženě propad, ale je to slabší. Jsem rád, že DC upustilo od natočení Flashpointu, protože tento příběh má sice potenciál, ale bojím se, že se nedá dost dobře zpracovat, aby fungoval. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, hned ze začátku musím říct, že to bylo o něco slabší než předchozí dvě série. Byly zde silný díly, ale byly zde i ty slabší a těch nebylo málo. Hlavní záporák Savitar takovej nic moc a ani se zde moc neobjevil, ale tak Zoom je Zoom. I právě Zoom se zde na setinu mihne. Hlavní zápletka okolo Iris je skvělá a i tak zápletka okolo Caitlin. Celkem mě zajímá další série. V téhle sérii jsme dostali další dvě nové postavy Juliana v podání Toma Feltona a HR, což je další dvojník Wellse. Nejvíc mě překvapilo co udělal HR na konci série, i pro mě to byl celkem šok. No a taky mě bavila chemie mezi Harrym a právě HR. Byla skvělá. Byly zde 2 crossovery a oba byly skvělý jak Invasion! tak Duet. Jen mě trochu překvapila a naštvala smrt jedné postavy, kterou jsem si celkem oblíbil v předchozích sériích. No a Duet to bylo prostě božský, slyšet některý známý postavy zpívat. Stále mám však problém se CGI a myslím, že se to ani nezmění. Sice to nebylo tak otřesný jako v předchozí sérii, špatný CGI se zde najde i tak, jako třeba u scény kdy Savitar hází Garrickem nebo když Flash nahání Killer Frost. Soundtrack je solidní. No a celkem mě zajímá další série hlavně kvůli konci. Snad to nebude taková kravina jako u téhle série s dílem s názvem Flaspoint, vůbec, ale jakože vůbec se jim to nepovedlo a spíš mě to vytrhlo z děje a trvalo mi dva dny než jsem to dokoukal. No a také nutné zmínit, že jsme dostali další dva speedstery Jesse Quick a Kid Flashe a musím říct, že mi to absolutně nevadilo. No a Achemy je tam jen tak navíc. 8/10 O něco slabší než předchozí série, ale pořád dobrý. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se nepovedlo. Ne jenom, že celá série je jakejsi přiblblej patos, co si na něco hraje a vůbec se to nedaří, o muzikálovým díle nemluvě, ale taky šmodrchel nelogičnosti a tuposti a do očí bijící debilita. Samý putování časem, který není nijak promyšlený a kulový z toho. Savitar ví všechno, co Flash, ví že se vrátí v čase pro Snarta, že chtějí ukrást zdroj energie, ale už neví pro jakou zbraň. Ale v zápětí vyjde najevo, že to byl ve skutečnosti jeho plán?? WTF?? Proč Iris neschovli v té super hyper budově, která tlumí metaschopnosti a nejde se do ní dostat, aby ju pak vykradli za 32 vteřin?? Když chtějí zdroj a požádají o něho tu kvočnu, která jim ho za žádnou cenu nechce dát, ale když je přistihne při vkládání, tak jim ho láskyplně daruje. WTF?? Se Savitarem to natahovali tak, že i debil by to vzdal, Páč když už se změnili ty noviny, tak proč to natahování s výmazem Savitarovy existence?? Alchemy se že začátku zdál a jako dobrej padouch, než u se to zaonačilo jako kopie první série, prostě tvorba metalidí.WTFsh jde do kopru a stává se z toho pěkný hovno! Tři řady po sobě zlej rychlík, několik strašně hodných rychlíků, no pitomost, co si už nezaslouží pozornost. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitý úpadek zde je, ale stále se jedná o velmi kvalitní sérii, kterou jsem si užil. Akční scény byly úžasné, CGI taktéž na vysokém levelu. Hlavní zaporák Savitar je skvělý, i když je o malinko slabší než Reverse Flash a Zoom. Škoda, že Flashpoint byl jen v jedné epizodě, z cliffhangeru ze druhé série toho šlo rozhodně vyždímat více. Prvních pět epizod bylo velmi slabých, ale od prvního objevení Savitara jsem si to začal užívat.Noveho Harrisona jsem si také hned oblíbil. Linka s Caitlin, která se mění na Killer Frost byla opravdu parádní. Zimní finále bylo taky povedené, pak se ale úroveň seriálu po několik epizod snižuje, další kvalitní epizoda je až The Wrath of Savitar. Crossover se Supergirl sice mohl být lepší, ale vyloženě špatný nebyl. Zjištění, kdo je Savitar bylo pro mě velmi překvapivé. Finále hodnotím jako velmi povedené, ale mrzí mě že místo Iris umřel H.R. Celkově se mi tato série líbila, ale musím zdůraznit fakt, že mnoho epizod bylo vyplňových. Přesto ale za 5. Nejlepší epizody: Killer Frost, I know who you are, Infantino Street. Nejhorší epizody: Magenta, Monster, The New Rogues. Hodnotím 90% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl další nesmyslný mix nepochopitelných plotwistů, které uceleně vytvořily dokonalý příběh s neuvěřitelným rozuzlením. Snaha vypořádat se všemi možnými způsoby i prostředky s předpovězenou “kletbou” mi chvílemi přišla až mírně přehnaná, ke konci se ale vše podařilo ukočírovat a já netrpělivě každým týdnem hltal každičký díl směřující k velkolepému finále. 9/10 ()

Galerie (375)

Zajímavosti (3)

  • Záporákem série je Savitar (Andre Tricoteux), který se poprvé objevil v roce 1995 v komiksovém sešitu "The Flash (Vol. 2) #108". (Bube1)
  • Grant Gustin (Barry Allen) v této epizodě hrál hned se dvěma kolegy ze seriálu Glee (2009), v němž sám ztvárnil roli Sebastiana Smythe. Melissa Benoist (Kara Danvers/Supergirl) a Darren Criss (Music Meister) v seriálu Glee ztvárnili členy New Directions. (Nikitera)

Reklama

Reklama