Reklama

Reklama

Flash - Série 4

(série)
USA, (2017–2018), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Danielle Nicolet, Kim Engelbrecht, Keiynan Lonsdale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který se vrátil z pobytu ve Speed Force, který si sám vyžádal, a který čelí Mysliteli / Cliffordovi DeVoeovi a jeho ženě Marlize. (LUKICKK)

Recenze (14)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím bohužel nejslabší série seriálu. Nedokázal se využít naplno potenciál výborného záporáka a některé epizody jsou vyloženě výplň, které jsou naprosto zbytečné pro zbytek série. Nerad to říkám, ale seriály od DC, které na začátku válcovali ty od Marvelu, tak jdou postupně ke dnu. Skorem bych uvažoval u postupného rušení těchto seriálů. 3* a to jsem ještě milosrdný. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, Flash mě až do teď dost bavil, ale bohužel čtvrtá série už je nudnější a nudnější. Nejvíc mě snad štvalo finále, který místo aby bylo dramatický a strhující, jak tomu bývá u většiny seriálů, tak pro mě bylo snad nejnudnějším dílem. CW to prostě všechno kazí hloupejma scénářema plnejma telenovelového dramatu a "hlubokých" dialogů a monologů, které jsou v podstatě každý díl o tom samém. Trochu nahoru tuto série vytahoval Ralph Dibney alias Elongated Man. Vůbec by mi nevadilo, kdyby Flashe zrušili a Dibney dostal komediálně laděný spin off. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až nepochopitelné, že tomu budou v říjnu bezmála čtyři roky, co jsem usedal k prvnímu dílu jednoho z mých i doposud nejoblíbenějších seriálů. Za ta léta se toho v uplynulých 92 dílech stalo opravdu mnoho, právě dokonaná čtvrtá série tomu zajisté hodně napomohla. V jistém měřítku chápu rozhořčení mnohých, že se našlo spousty dílů, které šlo přeskočit či spíše splácat zcela jinak. Pro mě byl ovšem největším bonusem hlavní záporák, který není po třech sériích konečně speedsterem, i tak se ukázal být vzdorný jakémukoli lstivému plánu týmu Flash. Upřímně jsem si více oblíbil část do midseason finale, které bylo prozatím tím nejnapínavějším ze všech Arrowverse seriálů. To pravé finále, které ještě stále vstřebávám, mě neuspokojilo natolik, jak jsem původně doufal. Začínám prokoukávat trhlinku ve stabilitě celého Flashe, kterou vždy představuje obrovský náběh na závěrečné rozuzlení, jež ale nikdy není možné nacpat do jediné poslední části. Vše ale zachránila velmi dlouho zatajovaná role Jessicy Parker Kennedy. V říjnu bude skutečně z čeho těžit. 8/10 ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším plusem čtvrté série je určitě to, že se tu Wally (Kid Flash) skoro neobjevuje. Když jsem si tak pročítal komentáře, tak jsem viděl, že nejsem jediný, koho tato postava štvala. Po prvních dvou sériích jsem si říkal - kam se může seriál ubírat dál? Jelikož atmosféra i příběh a twisty gradují neskutečně funkčně, bál jsem se, že tuto tendenci tvůrci neudrží. A skutečně. Třetí sezóna byla o poznání slabší, neboť se vystříleli trumfy, které mohli být ukázány. A tak se u čtvrté ubíráme jiným směrem, což je, asi, nejlepší rozhodnutí. Je zde mnohem více humoru. Thinker není Savitar, který za moc nestál. A skutečně jsem si říkal, že záporák, který se nemůže hýbat, může být mnohem těžším protivníkem, když ví všechno na světě a každý krok hrdinů zná dopředu. Tom Cavanagh zde ztvárňuje tu samou postavu s jiným charakterem již asi v devíti verzích, což bych měl pochválit, protože se mu daří je odlišit, leč šest z nich jsou pouze epizodní alter ega. Plastic man je, překvapivě, vtipným a dobrým parťákem. Crossover Krize na Zemi X je zábavnější, než předchozí. A mohl bych pokračovat. Jediné minus je, že je zde dost výplňových dílů, kterých v prvních sériích nebylo třeba. Ale i tak je to dobré, leč jinak, než zpočátku seriálu. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že na čtvrtou sérii jsem byl hodně ale hodně hodný, ale rozhodl jsem se, že to už tak nezůstane, když jsem to udělal u arrowa tak proč ne u flashe? Čtvrtá série byla taková smíšená, kdybych to měl říct upřímně tak hodně dílu bylo dobrých, ale ty další byly prostě bohužel špatný. Já se snažil tuto sérii hodnotit hodně hezky jako tu minulou, ale už na další sérii ne! Konec musím říct, že byl takový zajímavý a doufám, že se flash v další sérii ukáže a že ta další série bude o hodně lepší. Jinak ještě musím říct, že se mi u hodně dílech líbil Ralph a že ta postava udělala některé scény fakt i zábavné. 6/10 (hodnocení změněno na 3 hvězdy) ()

Galerie (313)

Zajímavosti (36)

  • V boji proti Thinkerovi vyjmenuje Ralph (Hartley Sawyer) všechny různé jídla s krevetami. Jde o odkaz na film Forrest Gump (1994), ve kterém Bubba vypráví Forrestovi, jaké všechny pokrmy z krevet má rád. (NiWi)
  • Janet Petty (Bethany Brown) je pátá postava, u které tvůrci změnily pohlaví. Null je totiž v komiksech muž, u kterého nebylo nikdy odhaleno jeho jméno. Spolu se seriálovou verzí však sdílí schopnost ovládat gravitaci. (NiWi)

Reklama

Reklama