Reklama

Reklama

Flash - Série 4

(série)
USA, (2017–2018), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Danielle Nicolet, Kim Engelbrecht, Keiynan Lonsdale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který se vrátil z pobytu ve Speed Force, který si sám vyžádal, a který čelí Mysliteli / Cliffordovi DeVoeovi a jeho ženě Marlize. (LUKICKK)

Recenze (14)

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/10. Uhhh... Tohle bude těžké... já nevím jestli Arrowverse má smůly pro 4.série.. doufám, že ne, páč Legendy musí dopadnout dobře. Hold bylo to peklo jediné díly, o kterých můžu říct, že byli dobré jsou díly 9,15,18 jinak to stalo za nic... Vím, že museli dát jiného záporáka než speedstera... Ale já osobně bych s tím neměl problém kdyby byl zase speedster. Nebo ať je klidně tenhle, ale lépe napsaný. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že to bylo on něco lepší jak 3. série, hlavně díky záporákovi. DeVoe je za mě mnohem lepší než Savitar, ale Zoom je zatím nejlepší záporák. Co se týče této série tak jsou tu 3 linky, první je ta hlavní, pak je tu linka Cecile a poslední je Ralfa. Ani jedna není špatná, ale ta linka se Cecile mohla být udělaná líp a o něco zábavněji, ale tak nebylo to špatný. Hlavní záporák DeVoe je opravdu solidní záporák, ale tak Zoom je Zoom. Soundtrack je solidní. No a dokonce zde byla pozměněna grafika seriálu. Byly zde solidní díly, ale také zde byly i ty nezáživné. Crossover byl velice solidní a nikdy bych nevěřil, že v takovýmhle seriálu který je spíš pro mladší publikum se objeví i nacisti. No a cameo Eobarda Thawna je solidní. Za mě spokojenost, ale jen mě štve, že už neuvidíme gypsy. A co se týče největšího překvapení série, tak je Danny Trejo alias Breacher, když se objevil na scéně tak jsem vždy brečel smíchy, protože je to Trejo a to je záruka kvality a velkého pobavení. 8,5/10 Nebylo to špatný, hlavní záporák DeVoe je solidní a Danny Trejo je božskej. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím bohužel nejslabší série seriálu. Nedokázal se využít naplno potenciál výborného záporáka a některé epizody jsou vyloženě výplň, které jsou naprosto zbytečné pro zbytek série. Nerad to říkám, ale seriály od DC, které na začátku válcovali ty od Marvelu, tak jdou postupně ke dnu. Skorem bych uvažoval u postupného rušení těchto seriálů. 3* a to jsem ještě milosrdný. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série Flashe je opět o něco slabší než předešlá série. Hlavním záporákem je zde Clifford DeVoe - Thinker. V první polovině čtvrté série je skvělý, jakmile ale začne měnit těla je z něj o poznání horší záporák. Objevuje se i nový hrdina, kterým je Ralph Dibny, který značně zvyšuje kvalitu čtvrté série. Bohužel dvě třetiny všech epizod se týkají jen metalidí z autobusu, tudíž jsou výplňové a velmi nudné. Metalidé z autobusu jsou velmi nezajímaví a podprůměrní záporáci. Dalším mínusem této série je rada Wellsů, která mě neskutečně nudila. Oceňuji ale Cliffhanger v podobě Nory, Barryho dcery. V této sérii mě také neskutečně štvala Iris. Finále mohlo být mnohem lepší, těšil jsem se na pořádný souboj Thinkera a Flashe. Nejlepší epizody: Crisis on Earth X, part 3, Lose Yourself, Think Fast. Nejhorší epizody: Girls Night out, Run Iris, Run, Harry and the Harrisons. 83% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejslabší série. Nebýt průměrování, v pohodě bych tam napálil tři hvězdy a posteskl si nad tím, že opět přibylo buď trapnějších nebo výplňkových (nebo obojí dohromady:D) dílů, dokonce se objevil i jeden feministický, který brutálně tlačil na pilu (díky bohu oproti Supergirl je to ještě čajíček, to jsem musel vzdát, prý se tam snad chystá trans-gender postava) a kdykoliv se objevila rada Wellsů, ťukal jsem si na čelo. Naštěstí to je ale pořád solidní guilty pleasure s několika vyloženě výbornými díly a natahování ještě není tolik znát (to přijde). Na začátku jsem oplakal neúčast Juliana, už méně odchod Wallyho a celkem jsem si zvykl na Ralpha, tentokrát to s těmi novými postavami zvládli docela dobře, ačkoliv hlavní záporák už byl cca poslední tři díly jen vyloženě k smíchu. Cliffhanger se mi velice líbil a jsem zvědav, co nově představená postava ukáže v další sérii. ()

Galerie (313)

Zajímavosti (36)

  • Záporák této série Thinker se poprvé objevil v komiksu „All-Flash číslo 12“ ze září 1943. (JG9)
  • DeVeo navrhuje pro Izzy Bowen přezdívku Fiddler. V komiksech je tato postava muž, Isaac Bowen, a poprvé se objevil v komikse „All-Flash #32“ v roce 1948. (NiWi)

Reklama

Reklama