Reklama

Reklama

Flash - Série 5

(série)
USA, (2018–2019), 15 h 23 min (Minutáž: 41–42 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Tom Cavanagh, Daniel Cudmore, Jessica Parker Kennedy, Chris Klein, Keiynan Lonsdale, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

V této sérii se Barry vypořádává s následky cestování své budoucí dcery v čase a zároveň čelí novému nepříteli v podobě Orlina Dwyera / Cicady. (LUKICKK)

Recenze (10)

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako nebylo to špatný. Děj byl celkem solidní, opět zde sledujeme tři linky, z níž je jedna ta hlavní, druhá je a Norou a třetí s Caitlin, za mě byla nejzajímavější na sledování ta s Caitlin a Killer Frost. Opět tu jsou nový postavy, jedna z nich je Nora a druhým je Sherloque. Soundtrack je opět solidní. Sice moc songů nezaznělo, ale tak ty co zde zazněly jsou solidní. Crossover takovej nemastnej, neslanej, jeden z nejslabších. Hlavní záporák Cicada byl celkem good, ale jeho nástupkyně vůbec. Hlavní zvrat série byl udělanej velmi solidně a byla to nejzajímavější část serie. No a konec byl celkem depresivní, ale v seriálu byly i emocionálnější scény. No tak uvidíme jaký to bude v 6. Sérii. 8/10 O něco slabší než 4. série! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se podíváte na můj profil LachtanShows, kde jsem na většinu epizod prozatím poslední Flashovy odysey vskutku mírný, budete kroutit hlavou, proč poprvé sázím na sezónu jednoho z mých nejoblíbenějších seriálů pouhý průměr. Shrnu to tak, že za všechno může Jessica Parker Kennedy. V ŽIVOTĚ mě žádný charakter společně s výkonem jeho představitele/představitelky tak neiritoval. O to víc mi nejde do hlavy, že je tahle neherečka ve skutečnosti starší než Grant Gustin. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Tuhle sérii ovládla Flashova dcera Nora. Dostala snad více prostoru než Flash sám. "Napravím to, Gracie...Všichni metalidé zemřou!" Cicada aneb metalidský Jack Rozparovač. Sériový vrah, který vznikl v den osvěty. Už jen jeho outfit byl k smíchu. Nejlepší tu byl asi jen Sherlock Holmes. - 50%. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler alert: Po vcelku zpackané 4. sérii se to trochu vylepšilo. Sice série patřila více dceři Barryho Allena, ale možná to prospělo a konec série, který patřil Reverse Flashovi, ať se tvůrci snaží, jak chtějí s vytvářením nových záporáků, na starého Eobarda Thawna žádný z nich nemá, Zoom amatér, Savitar namyšlený lajdák. Jsem zvědavý, čím v 6. sérii překvapí. I zdejší záporák Cicada byl lepší než záporák z minulé série a ještě většinu řady zahráno Ozstrikerem z American Pie. 4*. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvním dvěma sériím se už, pravděpodobně, žádná nevyrovná. Což je škoda, ale tím, že laťka byla nastavená vysoko, není se čemu divit. Po slabé třetí, která byla nejslabší a začali se v ní dít nelogičnosti, průměrné, ale křečovité čtvrté přišla tato. A musím říct, že jsem se po dlouhé době těšil na každý další díl. Hlavní záporák je sice slabší, ale ta chemie mezi postavami je výborná. Jediné, co tam trochu drhne je postava XS. Ještě mě zamrzelo, že tu přibylo málo postav, které bych si musel googlit, aby je porovnal s komiksovým originálem. Jinak prima, jak jsem psal u Arrowa, zatím nejlepší crossover. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (4)

  • Záporák této série Cicada se poprvé objevil v komiksu „Flash (vol. 2) číslo 171“ v dubnu 2001. (JG9)
  • Jedná se 100. epizodu seriálu. (JG9)
  • V epizodě, při první scéně ve Smallville, hraje skladba „Save Me“ od Remy Zero ze seriálu Smallville (od r. 2001), který se také natáčel na stejném místě jako tato epizoda. (Knowho)

Reklama

Reklama