Reklama

Reklama

Flash - Série 2

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 16 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Robbie Amell, Wentworth Miller, Victor Garber (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Mladému superhrdinovi Flashovi se podařilo s pomocí svých blízkých překonat už mnoho nebezpečí. Ale v pokračování oblíbeného seriálu ho čekají další, ještě větší výzvy. Cesta na alternativní Zemi v jiné dimenzi je otevřena a strašlivý nový nepřítel Zoom už číhá za rohem! Pomůže zkušenější a ostřílenější superhrdina Arrow? Jak si Barry alias Flash poradí s vlastním zlomeným srdcem? A podaří se mu konečně očistit jméno neprávem odsouzeného otce? (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (2)

Flash - Vítejte na Zemi Dva (2016) (epizoda) (S02E13)

  • Když jdou Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) a Wells (Tom Cavanagh) ze Země 2 portálem na Zemi 2, tak Wells Barrymu řekne, že uvidí „všechno“ a v tom údajném „všechnu“ vidíme Supergirl (Melissa Benoist) ze seriálu Supergirl (od r. 2015), což naznačuje jak jejich společný crossover Worlds Finest (), tak i to, že se Supergirl později přičlení k Arrowversu, ke kterému patří právě Flash. (JG9)

Reklama

Reklama