Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podařilo se zavřít všechny trhliny do Země-2. Tedy mimo té, která je ve S.T.A.R. laboratořích. Tu využijí Barry, Cisco a Wells, kteří společně projdou do Země-2. Tam se nenápadně vydají zastavit Zooma. Ovšem Země-2 je plná nástrah a pokušení. Central City na naší Zemi čelí dalšímu metačlověku – Adamovi Fellsovi / Geomancerovi. Je tu možnost, jak ho zastavit, a to pokud si Jay vezme Velocity (dá mu schopnosti, ale postupně ho zabíjí)... (Varan)

(více)

Recenze (5)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný díl, zejména z počátku! :) Kde Barry zjistí, že jeho dvojník sice není superhrdina, ale má život, jaký on si vždycky přál. :) Být ženatý se svou láskou, mít matku naživu... :) Srdceryvný díl! :) A také spousta posunu v ději. I když pořád seriálu zůstává trošku neopodstatněná podstata "zla"..! :/ ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá země je zajímavá. Hlavně je zde sousta nových věcí, těžících z dosti odlišných dvojníků jednotlivých postav. Dvojník Cisca mě zde silně připomněl Listra z Červenýho Trpaslíka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Když jdou Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) a Wells (Tom Cavanagh) ze Země 2 portálem na Zemi 2, tak Wells Barrymu řekne, že uvidí „všechno“ a v tom údajném „všechnu“ vidíme Supergirl (Melissa Benoist) ze seriálu Supergirl (od r. 2015), což naznačuje jak jejich společný crossover Worlds Finest (), tak i to, že se Supergirl později přičlení k Arrowversu, ke kterému patří právě Flash. (JG9)

Reklama

Reklama