Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bar v Central City zažije rušnou noc. Neznámý rychlík vykrade kasu a z místa činu uteče. Veřejnost se začne bát, že Flash zdivočel. Jak ale víme, nejde o Flashe, ale o Elizu Harmonovou (bývalou kolegyni Caitlin z Mercury Labs). Ta od výbuchu trpí schizofrenií a její druhá část metačlověk Trojectory touží po tom být rychlejší, proto se vkrade do S.T.A.R. laboratoří, kde hledá Velocity (látka, jenž zvýší její rychlost). Vezme Jesse jako rukojmí. Buď Jesse nebo Velocity. (Varan)

(více)

Recenze (5)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta scéna s modrým bleskem byla dobrá. Hned mě napadlo nekoli důvodů proč tomu tak je. Škoda, že já vůl si po minulé epizodě tolik naspoileroval. Každopádně opakuje se řada první. V očích Beryho zrada mentorem. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl teda v závěru rapidně mění dosavadní průběh a převrací hodnoty! :) Ve vedlejších liniích je taky zajímavý příběh Flashe, který hledá překonání sebe sama (a na konci zjišťuje, že překročení hranice by ho mohlo zabít) a taky zajímavá bipolární Flash women nebo Bad Flash vedoucí dialogy se sebou jako Jekyll a Hyde. :) ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajnovej výplňkovej díl. Nejvíc ta scéna, když všichni ztuhnou, jak se utvrdí v tom, že Jay je Zoom. To jsme zvědav, co budou dělat až zjistí, jak je to doopravdy. Jinak Harryho dcera je neskutečná kočka a doufám. že se ještě objeví. Naopak Trajectory mi asi extra chybět nebude, ale byla fajn. a Cisco na molu boží, narážka na Law and Order taky pobavila :D ()

Reklama

Reklama