Reklama

Reklama

Flash - Série 3

(série)
Trailer
USA, (2016–2017), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Violett Beane, Tobin Bell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Třetí série amerického televizního seriálu The Flash sleduje Barryho, který se vyrovnává s následky svého rozhodnutí zachránit matku, čímž vznikne „Flashpoint“, a s následným vznikem nového nepřítele Savitara. (LUKICKK)

Recenze (18)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh Flashpoint Paradox skýtal velký potenciál, jelikož je to jeden z vůbec nejdůležitějších eventů Flashovo mytologie a dle mého to na seriálové poměry tvůrci vyřešili obstojně. Tentokrát tam už bylo těch výplňkových dílů o něco více, velkou část série mě také otravoval Wally a opět další speedster-záporák, což naznačovalo, že prokletí CW 3. řad se nevyhlo ani Flashovi, ale pokud alespoň takhle bude vypadat čtvrtá série, rozhodně bych se nezlobil. Takže na podzim se doufám uvidíme s Hunterem Zolomonem z E-1 a Arow strašák ze čtvrté série se doufám Barrymu vyhne obloukem, jinak bych to snad radši vzdal. PS : Jsem asi jeden z mála, kterého uspokojilo finále. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 80%. Slabšie ako predošlá séria, stále však celkom slušná zábava, kde sa cestuje časom a navyše záporák ma čo ponúknuť a aj keď niektoré časti sú slabé, väčšine z nich nechýba slušná dávka napätia, dobré akcie, Ciscové hlášky, zvraty, len to finále sa moc nepodarilo a celkovo tam toho lúčenia bolo priveľa, keď beriem ohľad na celú sériu. Crossover so seriálmi Arrow a Legends of the Tomorrow sa podaril. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

1.půlka,supr.2.půlka,wtf???Jo,Draco Malfoy v emerickým serošu,to je fakt úlet.To jsem ho spíš bral v Planetě Opic 2011. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl další nesmyslný mix nepochopitelných plotwistů, které uceleně vytvořily dokonalý příběh s neuvěřitelným rozuzlením. Snaha vypořádat se všemi možnými způsoby i prostředky s předpovězenou “kletbou” mi chvílemi přišla až mírně přehnaná, ke konci se ale vše podařilo ukočírovat a já netrpělivě každým týdnem hltal každičký díl směřující k velkolepému finále. 9/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže, Barry záchranou své matky v minulosti vytvořil Flashpoint, alternativní linii, kterou se mu posléze nepodařilo zcela napravit a nějaké změny zůstaly. Toho zneužil zlý rychlík - "bůh rychlosti" Savitar, jenž se musel nejprve osvobodit ze Speed Force a pak zabít Iris, protože v budoucnosti… no je to komplikované. Doporučuji scénáře (ani schopnosti metalidí či náklonnosti hrdinů) nepitvat, ve 3. sezóně se časem a mezi Zeměmi v multiverzu cestovalo nalehko, mezi řečí. Jinak zůstala svižná, jednoduchá, nezávazná oddechovka na víkendové dopoledne, kdy se člověk potřeboval zotavit z kocoviny. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.série má epické poslední dva díly, proto jsem musel dat celé sérii 5 hvězd. Záporák tady byl zajímavý také vážně silný a strašně moc jsem v této sérii nejvíc přemýšlel, kdo to asi je. Nikdy by mě ale nenapadlo, že to je ten, kterého bych nejmíň čekal. A o kterém si všichni mysleli, že je mrtví. Herci zase super Grant Gustin je prostě pro mě nejlepší Flash Carlos Valdes se mi v roli Cisca v této sérii líbil nejvíc ze všech sérií. Tím, že tam je Killer Frost tak nabízí nové možnosti a to je také úžasné. Musím říct, že jsem strašně rád, že Flash šel do Flashpointu, protože kdyby nešel tak by tohle všechno i víc věcí nebylo. Julian mi příjde taková no nic moc postava, která tam ani nemusela být, ale co herec z Harryho Pottera ještě nikoho nezabila doufám. Celá série jak jsem říkal má 5 hvězd. 7,5/10 (hodnocení změněno na 4 hvězdy) ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se nepovedlo. Ne jenom, že celá série je jakejsi přiblblej patos, co si na něco hraje a vůbec se to nedaří, o muzikálovým díle nemluvě, ale taky šmodrchel nelogičnosti a tuposti a do očí bijící debilita. Samý putování časem, který není nijak promyšlený a kulový z toho. Savitar ví všechno, co Flash, ví že se vrátí v čase pro Snarta, že chtějí ukrást zdroj energie, ale už neví pro jakou zbraň. Ale v zápětí vyjde najevo, že to byl ve skutečnosti jeho plán?? WTF?? Proč Iris neschovli v té super hyper budově, která tlumí metaschopnosti a nejde se do ní dostat, aby ju pak vykradli za 32 vteřin?? Když chtějí zdroj a požádají o něho tu kvočnu, která jim ho za žádnou cenu nechce dát, ale když je přistihne při vkládání, tak jim ho láskyplně daruje. WTF?? Se Savitarem to natahovali tak, že i debil by to vzdal, Páč když už se změnili ty noviny, tak proč to natahování s výmazem Savitarovy existence?? Alchemy se že začátku zdál a jako dobrej padouch, než u se to zaonačilo jako kopie první série, prostě tvorba metalidí.WTFsh jde do kopru a stává se z toho pěkný hovno! Tři řady po sobě zlej rychlík, několik strašně hodných rychlíků, no pitomost, co si už nezaslouží pozornost. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový potenciál, jaký má příběh Flaspoint Paradox moc komiksových seriálů nemá. Ale to, co s tím tvůrci Flashe zase vyvedli by se mohlo vyučovat ve škole spálených šancí a velkých failů. Pokud by se do této školy tvůrci náhodou přihlásili (Haháá), možná bych jim jí znovu nedoporučoval po shlédnutí finále, protože to, jak naložili s (do té doby opravdu dobrým) záporákem je opravdu bída. Ikdyž co se divím, on záporák druhé sezóny dopadl poměrně stejně. U Flashe jakmile se záporák odmaskuje, vypínejte cokoliv na čem ho sledujete, protože přesně v tom momentu nějaká logika a zdravá zábava končí a otěže po nich přebírá pouhopouhá bída! Jedna z pozitiv je určitě Tom Felton, který do seriálu zapadl výborně. Ale jinak? Tento rok opravdu slabé. 55% ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitý úpadek zde je, ale stále se jedná o velmi kvalitní sérii, kterou jsem si užil. Akční scény byly úžasné, CGI taktéž na vysokém levelu. Hlavní zaporák Savitar je skvělý, i když je o malinko slabší než Reverse Flash a Zoom. Škoda, že Flashpoint byl jen v jedné epizodě, z cliffhangeru ze druhé série toho šlo rozhodně vyždímat více. Prvních pět epizod bylo velmi slabých, ale od prvního objevení Savitara jsem si to začal užívat.Noveho Harrisona jsem si také hned oblíbil. Linka s Caitlin, která se mění na Killer Frost byla opravdu parádní. Zimní finále bylo taky povedené, pak se ale úroveň seriálu po několik epizod snižuje, další kvalitní epizoda je až The Wrath of Savitar. Crossover se Supergirl sice mohl být lepší, ale vyloženě špatný nebyl. Zjištění, kdo je Savitar bylo pro mě velmi překvapivé. Finále hodnotím jako velmi povedené, ale mrzí mě že místo Iris umřel H.R. Celkově se mi tato série líbila, ale musím zdůraznit fakt, že mnoho epizod bylo vyplňových. Přesto ale za 5. Nejlepší epizody: Killer Frost, I know who you are, Infantino Street. Nejhorší epizody: Magenta, Monster, The New Rogues. Hodnotím 90% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série mají díl od dílu vzestupnou tendenci, výbornou gradaci a nadhled. Během jejich sledování jsem si říkal, že mám strach, aby se tvůrci nezapletli do vlastních sítí a ono se, bohužel stalo. Atmosféra slabší, záporák taky a co jsem začal nenávidět už od začátku, to je Kid Flash - debilní postava, která, je v komiksech a tak se pokusila obměkčit srdce i v seriálu a spolu se Savitarem táhne všechno dolu. Není to vyloženě propad, ale je to slabší. Jsem rád, že DC upustilo od natočení Flashpointu, protože tento příběh má sice potenciál, ale bojím se, že se nedá dost dobře zpracovat, aby fungoval. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, hned ze začátku musím říct, že to bylo o něco slabší než předchozí dvě série. Byly zde silný díly, ale byly zde i ty slabší a těch nebylo málo. Hlavní záporák Savitar takovej nic moc a ani se zde moc neobjevil, ale tak Zoom je Zoom. I právě Zoom se zde na setinu mihne. Hlavní zápletka okolo Iris je skvělá a i tak zápletka okolo Caitlin. Celkem mě zajímá další série. V téhle sérii jsme dostali další dvě nové postavy Juliana v podání Toma Feltona a HR, což je další dvojník Wellse. Nejvíc mě překvapilo co udělal HR na konci série, i pro mě to byl celkem šok. No a taky mě bavila chemie mezi Harrym a právě HR. Byla skvělá. Byly zde 2 crossovery a oba byly skvělý jak Invasion! tak Duet. Jen mě trochu překvapila a naštvala smrt jedné postavy, kterou jsem si celkem oblíbil v předchozích sériích. No a Duet to bylo prostě božský, slyšet některý známý postavy zpívat. Stále mám však problém se CGI a myslím, že se to ani nezmění. Sice to nebylo tak otřesný jako v předchozí sérii, špatný CGI se zde najde i tak, jako třeba u scény kdy Savitar hází Garrickem nebo když Flash nahání Killer Frost. Soundtrack je solidní. No a celkem mě zajímá další série hlavně kvůli konci. Snad to nebude taková kravina jako u téhle série s dílem s názvem Flaspoint, vůbec, ale jakože vůbec se jim to nepovedlo a spíš mě to vytrhlo z děje a trvalo mi dva dny než jsem to dokoukal. No a také nutné zmínit, že jsme dostali další dva speedstery Jesse Quick a Kid Flashe a musím říct, že mi to absolutně nevadilo. No a Achemy je tam jen tak navíc. 8/10 O něco slabší než předchozí série, ale pořád dobrý. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, rovnako ako pri Arrowovi, tretia séria Flasha trošku stratila na kvalite (stále to bolo ale lepšie ako tretia séria Arrowa). V čom je problém? Možno vo Flashpointe, na ktorý sa každý tešil a ktorý bol odbitý behom jednej epizódy. Čo je škoda, mali sme tu síce dôsledky, ale...predsa len by sme z Flashpointu chceli vidieť viac. Ďalej mám pocit, že sa začalo viac kecať a menej sústrediť na akciu a veľa epizódnych záporákov tak vyzerá, že tam len je, aby sa v tom diele niečo dialo (Shade, Plunder). Proste kecačka, zjaví sa nový záporák, veľká kecačka, záporák porazený. A nenamietajte, mám pocit, že v prvých sériach sa na tých epizodických záporákov kládol väčší dôraz. A keď je reč o záporákoch, nesmieme zabudnúť na toho hlavného. Flashov tím sa tentoraz postaví proti Savitarovi. So Savitarom som mal problém, lebo ide zase o ,,speedstera,, a k tomu všetkému v modrej farbe, ktorý zo začiatku privádza na scénu iných zlých metahumanov (komu to pripomína Zooma?). Ale Zoom bol cool, keď bol na obrazovke, a bol cool, aj keď sa o ňom len rozprávalo. V prípade Savitara to tak nebolo. Bol cool, keď bol na obrazovke, ale keď sa už len spomínal, tak ma nejako nezaujímal. To sa ale zmenilo dvadsiatou epizódou, kedy sme odhalili jeho identitu. A hneď začal byť zaujímavý. Len zase mám pocit, že ho odhalili až moc neskoro. Mohli ho odhaliť trochu skôr a využiť ten potenciál...nemôžem napísať čo mám presne na mysli, lebo ide o spoiler, proste budem dúfať, že ste ma pochopili. Plus, rovnako ako v druhej sérií Patty Spivot, tak aj v tretej sa zjavuje nová postava. Táto ale na rozdiel od Patty vydržala dlhšie, hádate správne, ide o Juliana Alberta, ktorého skvelo stvárnil bývali rival Harryho Pottera, Tom Felton. S Julianom sa spája aj Killer Frost, u ktorej som rád, že nešlo o vyriešenie problému behom jednej epizódy, ako v prípade, vyššie spomínaného, Flashpointu. Dobre, je čas na nejaké zhrnutie, tretia séria Flash bola horšia ako predošlé dve, ale zase nešlo o nejak veľkú katastrofu. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Po porážce Zooma a záchraně mnohovesmíru jsem se vrátil v čase a vytvořil alternativní časovou osu, Flashpoint. Osu jsem obnovil, ale zjistil jsem, že některé věci se změnily. Do našeho světa jsem přivedl nové hrozby. A já jediný jsem dost rychlý na to, abych je zastavil. Jsem Flash." Rychlík Grant Gustin jako mučedník, neboť se celou sérii lituje. Příběh je o Flashpointu a záporákem je bůh rychlosti Savitar. Je tam pár nových postav, ale jinak se nic nezměnilo. Tom Cavanagh a jeho H.R mně pil krev. Tom je dobrý herec, neboť v každé sérii má jiný charakter. Nicméně ten co měl zde, se k němu nehodil. Efekty: Když to porovnám s 2 sérii Supergirl, tak má Flash otřesný vizuál. Nejhorší epizody byli s gorilou Groddem. No, a celkově to působilo poněkud zmateně. Finálové rozuzlení bylo promne směšné a působilo dětinsky. - 50%. ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada dle mého využívá hlavně z šokujících momentů jako např. odhalení Savitara nebo finální podoba událostí na Infanto Street ovšem bez toho mě to oproti minulým sériím přijde strašně chudé a nevýrazné zvlášt kvůli nárůstu otravných postav ke kterým patří hlavně Iris a Wally(Doufám že se k nim nepřidá Cecile a Nora jak se tady píše). Hlavním problémem téhle série je pasivnost a proč? prvním důvodem je neobjevování záporáka a druhým je debilní struktura, jen se na to podívejte: úvod s Flashpointem se mi moc nelíbil ale ok poté začíná období mezi Flashpointem a dramatem kolem Iris které není nic extra ale jde to, následně přijdou crossover a jeden epic díl potom začíná období jenom o zoufalém pokusu zachránit Iris což je  prostě nuda, následně jdou na scénu gorily které jsou fajn, následně nás asi 5 dílů až na jednu fakt sakra dobrou akční scénu jenom hajpí a potom přijde konečně něco pořádně produktivního(naštěstí nás mezitím potkal muzikálový díl který byl prostě geniální). Po tomhle asi chápete co mám s touhle řadou za problém, ne? Ale když už  jsem nakousl ty poslední díly tak se můžu hned vrhnout na hlavního záporáka Savitara který byl právě v 20. díle odhalen je ale u toho dílu škoda že tam jenom pět minut kecaly jelikož já bych to natáhnul a taky bych udělal nějakou hromadnou reakci Týmu Flash a potom překvapené tváře a příští epizodu kecání ale jinak musím říct že Savitar je prostě úžasný, příběh je dle mého názoru i přes debilní strukturu skvělý, nové postavy(H.R, Julian a Tracy) jsou skvělé a proto je dle mého skromného názoru který nikoho nezajímá si myslím že je škoda že je už neuvidíme a většinou bezdůvodně. Jako třešničku na dortu bych chtěl zmínit herce v jejiž čele stojí hlavně: Grant Gustin, Candince Patton, Tom Cavanagh nebo třeba Draco Malfoy alias Tom Felton a další(nezminoval jsem jiné skvělé herce jako Stephen Amell nebo Matt Letsher protože jsem nechtěl zminovat herce na jednu nebo dvě epizody tot ale jenom malá poznámka).A abych ještě řekl něco k těm negativům tak logiku tady příliš neočekávejte protože např. (spoilery!) proč když Savitar jako Barryho budoucí já ví všechno co se stane tak jaktože se s Barrym vůbec  baví....Nebo víte co? nebudu si kazit dojem a nechám toho a budu se věnovat důležitějším věcem než hejtění maličkostí. No zkrátka je co zlepšovat ale pořád je to fakticky dobrá záležitost.8/10 Nejlepší díl:17. díl Nejhorší díl:2. díl ()

Reklama

Reklama