Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tím, že se vrátil Barry do minulosti, kde zastavil Reverse-Flashe, změnil časovou linii a vytvořil Flashpoint. Sice si užívá života s jeho matkou a otcem, ale metalidi nezmizeli. Naštěstí zde ve Flashpointu proti nim bojuje Kid Flash (Wally). Jenže to celé má háček – začne ztrácet vzpomínky. (Varan)

Recenze (8)

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

Co mám říkat. Já a komiksová událost Flashpoint je jako houslista a housle. Vždycky jsem měl rád cestování časem a mezi realitami a myslím, že zde se jim to moc povedl. Jen mě štve, že to vyřešili během epizody, ale jinak pohoda. ()

wenca 

všechny recenze uživatele

Proč na začátku odbehne z kavárny superspeedem? Je debil, kterému nevadí, že se o něm bude říkat, že mizí z míst? Proč nepomohl žlutému (černému) Flashovi porazit záporáka? Proč nezabil Reverse Flashe? Chtěl snad, aby mu to pak zase vše zničil? Jaktože má vzpomínky na život co se nestal? Jaktože, se na takovou stupiditu stále koukám? Tolik otázek.. Proč je ten serial tak jednoduchej..? ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Časovej šmodrchel, nic není jak má být, aby se ti vrátilo a až se tak stane, tak je to zas všechno jinak... Chtěj, aby to vyznělo zajímavě, ale je to furt dokola to stejný ()

gruzmi00 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od komiksové předlohy nebyla příliš rozvedena alternativní časová linka. Na jednu stranu to může být promarněný potenciál, na druhou stranu se nám "všechno" vrací tak, jak jsme byli zvyklí z předchozích dvou sérií. Jinak ovšem zdařilý díl a pevně doufám, že Flash si udrží svou kvalitu oproti jiným komiksovým seriálům (viz Gotham) z produkce Fox. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív jsem myslel, že mu zůstaly schopnosti ale nepamatuje si nic z předchozí reality, což jsem se samozřejmě spletl. Celkově se mi první díl hoodně líbil. Akorát jsem myslel, že ta alternativní realita vydrží třeba tři díly, ale s Flashpoint paradoxem to bude ještě zajímavější. Také mě potěšilo, že se napotřetí nebude laborovat s identitou záporáka, tedy Rivala a pojede se jiné schéma, i když není hlavním záporákem. Nejlepší start zatím u serošů, které sleduji. ()

Reklama

Reklama