Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

J'onn J'onzz, Mon-El a Kara přichází na naší Zemi. Kara je v kómatu od té doby, co potkala jistého Music Meistera. Ten navštíví i Flashe. Svými kouzli ho omámí a pošle za Karou. Music Meister jim řekne, že je odsud cesta pryč, pokud se budou držet scénáře. Mezitím se v reálném světě snaží Kid Flash / Wally, Cisco a J'onn J'onzz porazit Meistera silou. (Varan)

(více)

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda, příjemné retro, celkově dobrý nápad. Pro ostřílené diváky není muzikálový díl problém, kdo pamatuje Xenu nebo Buffy ví, že muzikálové díly jsou pure gold. A ačkoli nejsem fanda Barryho a Iris, ta jejich píseň je skutečně kouzelná. Stejně tak velké překvapení byla Kařina verze slavné Moon River, ale co mi opravdu vykouzlilo úsměv na tváři, bylo to vtipné číslo se stepem se skvělým textem na téma super friends. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyjo, mně se to líbilo úplně hodně moc. Muzikály jsem viděl jenom ty nejzásadnější z 21. století a bavily mě, takže to bude i tím. Nejlepší bylo, jak vždycky potakli nějakou známou postavu a byl to někdo jiný (hlavně Stein s Joem jako otcové :D Super). Wally mi tolik nevadil, jen v jedný scéně kdy měl zas radost jak puberťák, ale to je i tim, že tu byl fakt málo. A nejlepší hláška Kary : "To myslíš teoreticky?" "Ne, geologicky." :D ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že jde o primárně seriálové herce, jsou pěvecké výkony dobré. Co se týče samotné hudby, žádný La La Land se samozřejmě nekoná. Vzhledem k tomu, že se nebavíme o filmu, ale o superhrdinském seriálu, který musí během roku vyprodukovat přes dvacet epizod, jsou ale výsledné písničky i taneční choreografie dost slušné. Vlastně je až škoda, že se nezanedbatelná část epizody odehrává v nemuzikálové „skutečnosti“, ale víc čísel by už pravděpodobně bylo produkčně neúnosných. Na nápad zpívaného komiksového crossoveru jsem se zpočátku díval značně skepticky. Jenže když ho táhli dopředu sympaťák Grant Gustin a zlatíčko Melissa Benoist, nakonec mě bavil víc, než bych čekal. A vlastně bych si někdy klidně dal pokračování. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celýmu seriálu dochází dech a oni do toho nacpou takovou nehoráznou kravinu, jako je muzikálovej díl. Naprosto zbytečnej díl bez smyslu. A ten ocicmávací konec měl být co? Kydy o lásce?? To si vyserte voko! ()

Mr.Ward

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by čekal že zrovna muzikálová epizoda bude nejlepší z celé třetí série?? Konečně něco zajímavého, odlehčení a zábava. Flashovi nesluší když je pořád jak mučedník, což je bohužel celou třetí sérii. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když mluvíš, jsou to jen slova. Ale když zpíváš, otevřeš svou duši a necháš zářit toho, kým jsi doopravdy." Flash a Supergirl se ocitnou v muzikálovém světě. Toto je odpočinková, pohodová a legrační epizoda, kterou jsem si užil. Duet ústřední dvojky, otcové Joe a Stein, prostředí epizody, Mon-El... Všechno bylo perfektní. "Dobře, musíme najít toho, kdo tohle Kaře udělal a několikrát ho praštit, dokud nezvrátí tu magii, co na ni použil. A já ho musím praštit první." - 90%. ()

Slash_Flash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně. Mohl bych napsat, že se tento muzikální díl do seriálu nehodí. Ale co takhle si odpočinout od agresivních metů a padouchů a jen zpívat. Ikdyž díl patří i nepatří do dějové linky a vlastně ho můžete díl přeskočit, protože skončí jako každý díl Simpsonových, stoji za to ho zhlédnout. Přeci jen, diky tomuto dilu zjistite, že Kara, Barry, Joe, Winn, Cisco, Stein a jiní, opravdu dobře zpívají. ()

Reklama

Reklama