Reklama

Reklama

Flash - Série 4

(série)
USA, (2017–2018), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Danielle Nicolet, Kim Engelbrecht, Keiynan Lonsdale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který se vrátil z pobytu ve Speed Force, který si sám vyžádal, a který čelí Mysliteli / Cliffordovi DeVoeovi a jeho ženě Marlize. (LUKICKK)

Recenze (14)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejslabší série. Nebýt průměrování, v pohodě bych tam napálil tři hvězdy a posteskl si nad tím, že opět přibylo buď trapnějších nebo výplňkových (nebo obojí dohromady:D) dílů, dokonce se objevil i jeden feministický, který brutálně tlačil na pilu (díky bohu oproti Supergirl je to ještě čajíček, to jsem musel vzdát, prý se tam snad chystá trans-gender postava) a kdykoliv se objevila rada Wellsů, ťukal jsem si na čelo. Naštěstí to je ale pořád solidní guilty pleasure s několika vyloženě výbornými díly a natahování ještě není tolik znát (to přijde). Na začátku jsem oplakal neúčast Juliana, už méně odchod Wallyho a celkem jsem si zvykl na Ralpha, tentokrát to s těmi novými postavami zvládli docela dobře, ačkoliv hlavní záporák už byl cca poslední tři díly jen vyloženě k smíchu. Cliffhanger se mi velice líbil a jsem zvědav, co nově představená postava ukáže v další sérii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. séria - 65%. Prvé tri série ponúkli celkom dobrú komiksovú zábavu, no štvrtá priniesla všetkého viac. Tak veľa až to bola už trápna nuda. Obzvlášť diely 4,5,16 a 21. Štvrtá séria sa celkovo zamerala na nové postavy a zabúda tak trochu na staré, alebo ponuka príbeh, ktorý je veľmi slabučký oproti tomu, s čím tento seriál začínal. Horšiu série som v Arrow-verse ešte nevidel. Okrem pár dobrých a zaujímavých dielov, kde je Barry za mrežami, táto séria moc toho neponúkne. Aby som nezabudol, tak crossover ešte stál za to. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, Flash mě až do teď dost bavil, ale bohužel čtvrtá série už je nudnější a nudnější. Nejvíc mě snad štvalo finále, který místo aby bylo dramatický a strhující, jak tomu bývá u většiny seriálů, tak pro mě bylo snad nejnudnějším dílem. CW to prostě všechno kazí hloupejma scénářema plnejma telenovelového dramatu a "hlubokých" dialogů a monologů, které jsou v podstatě každý díl o tom samém. Trochu nahoru tuto série vytahoval Ralph Dibney alias Elongated Man. Vůbec by mi nevadilo, kdyby Flashe zrušili a Dibney dostal komediálně laděný spin off. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až nepochopitelné, že tomu budou v říjnu bezmála čtyři roky, co jsem usedal k prvnímu dílu jednoho z mých i doposud nejoblíbenějších seriálů. Za ta léta se toho v uplynulých 92 dílech stalo opravdu mnoho, právě dokonaná čtvrtá série tomu zajisté hodně napomohla. V jistém měřítku chápu rozhořčení mnohých, že se našlo spousty dílů, které šlo přeskočit či spíše splácat zcela jinak. Pro mě byl ovšem největším bonusem hlavní záporák, který není po třech sériích konečně speedsterem, i tak se ukázal být vzdorný jakémukoli lstivému plánu týmu Flash. Upřímně jsem si více oblíbil část do midseason finale, které bylo prozatím tím nejnapínavějším ze všech Arrowverse seriálů. To pravé finále, které ještě stále vstřebávám, mě neuspokojilo natolik, jak jsem původně doufal. Začínám prokoukávat trhlinku ve stabilitě celého Flashe, kterou vždy představuje obrovský náběh na závěrečné rozuzlení, jež ale nikdy není možné nacpat do jediné poslední části. Vše ale zachránila velmi dlouho zatajovaná role Jessicy Parker Kennedy. V říjnu bude skutečně z čeho těžit. 8/10 ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že na čtvrtou sérii jsem byl hodně ale hodně hodný, ale rozhodl jsem se, že to už tak nezůstane, když jsem to udělal u arrowa tak proč ne u flashe? Čtvrtá série byla taková smíšená, kdybych to měl říct upřímně tak hodně dílu bylo dobrých, ale ty další byly prostě bohužel špatný. Já se snažil tuto sérii hodnotit hodně hezky jako tu minulou, ale už na další sérii ne! Konec musím říct, že byl takový zajímavý a doufám, že se flash v další sérii ukáže a že ta další série bude o hodně lepší. Jinak ještě musím říct, že se mi u hodně dílech líbil Ralph a že ta postava udělala některé scény fakt i zábavné. 6/10 (hodnocení změněno na 3 hvězdy) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším plusem čtvrté série je určitě to, že se tu Wally (Kid Flash) skoro neobjevuje. Když jsem si tak pročítal komentáře, tak jsem viděl, že nejsem jediný, koho tato postava štvala. Po prvních dvou sériích jsem si říkal - kam se může seriál ubírat dál? Jelikož atmosféra i příběh a twisty gradují neskutečně funkčně, bál jsem se, že tuto tendenci tvůrci neudrží. A skutečně. Třetí sezóna byla o poznání slabší, neboť se vystříleli trumfy, které mohli být ukázány. A tak se u čtvrté ubíráme jiným směrem, což je, asi, nejlepší rozhodnutí. Je zde mnohem více humoru. Thinker není Savitar, který za moc nestál. A skutečně jsem si říkal, že záporák, který se nemůže hýbat, může být mnohem těžším protivníkem, když ví všechno na světě a každý krok hrdinů zná dopředu. Tom Cavanagh zde ztvárňuje tu samou postavu s jiným charakterem již asi v devíti verzích, což bych měl pochválit, protože se mu daří je odlišit, leč šest z nich jsou pouze epizodní alter ega. Plastic man je, překvapivě, vtipným a dobrým parťákem. Crossover Krize na Zemi X je zábavnější, než předchozí. A mohl bych pokračovat. Jediné minus je, že je zde dost výplňových dílů, kterých v prvních sériích nebylo třeba. Ale i tak je to dobré, leč jinak, než zpočátku seriálu. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série Flashe je opět o něco slabší než předešlá série. Hlavním záporákem je zde Clifford DeVoe - Thinker. V první polovině čtvrté série je skvělý, jakmile ale začne měnit těla je z něj o poznání horší záporák. Objevuje se i nový hrdina, kterým je Ralph Dibny, který značně zvyšuje kvalitu čtvrté série. Bohužel dvě třetiny všech epizod se týkají jen metalidí z autobusu, tudíž jsou výplňové a velmi nudné. Metalidé z autobusu jsou velmi nezajímaví a podprůměrní záporáci. Dalším mínusem této série je rada Wellsů, která mě neskutečně nudila. Oceňuji ale Cliffhanger v podobě Nory, Barryho dcery. V této sérii mě také neskutečně štvala Iris. Finále mohlo být mnohem lepší, těšil jsem se na pořádný souboj Thinkera a Flashe. Nejlepší epizody: Crisis on Earth X, part 3, Lose Yourself, Think Fast. Nejhorší epizody: Girls Night out, Run Iris, Run, Harry and the Harrisons. 83% ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/10. Uhhh... Tohle bude těžké... já nevím jestli Arrowverse má smůly pro 4.série.. doufám, že ne, páč Legendy musí dopadnout dobře. Hold bylo to peklo jediné díly, o kterých můžu říct, že byli dobré jsou díly 9,15,18 jinak to stalo za nic... Vím, že museli dát jiného záporáka než speedstera... Ale já osobně bych s tím neměl problém kdyby byl zase speedster. Nebo ať je klidně tenhle, ale lépe napsaný. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím bohužel nejslabší série seriálu. Nedokázal se využít naplno potenciál výborného záporáka a některé epizody jsou vyloženě výplň, které jsou naprosto zbytečné pro zbytek série. Nerad to říkám, ale seriály od DC, které na začátku válcovali ty od Marvelu, tak jdou postupně ke dnu. Skorem bych uvažoval u postupného rušení těchto seriálů. 3* a to jsem ještě milosrdný. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že to bylo on něco lepší jak 3. série, hlavně díky záporákovi. DeVoe je za mě mnohem lepší než Savitar, ale Zoom je zatím nejlepší záporák. Co se týče této série tak jsou tu 3 linky, první je ta hlavní, pak je tu linka Cecile a poslední je Ralfa. Ani jedna není špatná, ale ta linka se Cecile mohla být udělaná líp a o něco zábavněji, ale tak nebylo to špatný. Hlavní záporák DeVoe je opravdu solidní záporák, ale tak Zoom je Zoom. Soundtrack je solidní. No a dokonce zde byla pozměněna grafika seriálu. Byly zde solidní díly, ale také zde byly i ty nezáživné. Crossover byl velice solidní a nikdy bych nevěřil, že v takovýmhle seriálu který je spíš pro mladší publikum se objeví i nacisti. No a cameo Eobarda Thawna je solidní. Za mě spokojenost, ale jen mě štve, že už neuvidíme gypsy. A co se týče největšího překvapení série, tak je Danny Trejo alias Breacher, když se objevil na scéně tak jsem vždy brečel smíchy, protože je to Trejo a to je záruka kvality a velkého pobavení. 8,5/10 Nebylo to špatný, hlavní záporák DeVoe je solidní a Danny Trejo je božskej. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo to lepšie ako predchádzajúca séria. O tom niet pochyb. Preč temný Flash a návrat k...detinskosti? Asi tak by sa to dalo nazvať. Dobre, nechajme to tak a vrhnime sa na moje pocity. No, čo sa týka Tímu Flash, tak tam nie je čo riešiť, žiadna zmena oproti minulej sérií sa nekoná. Takže k novým postavám. Epizódny záporáci sú stále príšerný, chýba im to kúzlo záporákov z prvej série. Prečo stále vymýšľajú nových miesto toho, aby priviedli naspäť také esá ako Weather Wizard, Mist, Roy Bivolo? Jedine, koho môžem pochváliť je Hazard. A to aj kvôli tomu, že epizóda sa venovala jej a bolo nám predstavené, prečo je aká je. Potom je tu Amunet Black, spočiatku symaptický viac epizódny záporák, u ktorej mi vadila jej posledná epizóda, nejak som neveril tej jej dobrej náture. Nepasovala mi k nej po minulých dieloch. Teraz ku klaďasom. Máme tu Ralpha Dibnyho, Elongated Mana, hláškujúceho sympaťáka, ktorý hravo nahradil Juliana z predchádzajúcej série. Dúfam, že Dibny nám ostane dlhšie ako Julian. A teraz k hlavnému záporákovi, Cliffordovi DeVoeovi alias Thinkerovi. Konečne nejde o rýchlika, za čo som rád. Čo sa týka zvyšku...ale som spokojný. Hneď v prvej epizóde, ako sa zjavil, ste vedeli, že to bude niečo. Potom postupom seriálu tá jeho veľkoleposť trošku klesala, niektoré prvky mi moc nepasovali (premiestňovanie mysle do tiel) a samozrejme tu nechýbalo najväčšie cliché zlých géniov. A to to, že majú všetko premyslené (u DeVoea je to pochopiteľné), celú sériu sú 100 krokov pred hrdinami, ale v závere sú aj tak porazený (logicky). Čo sa týka jeho plánu, tak som bol spokojný. Celkovo je DeVoe lepší jak Savitar, ale nemyslím že dosahuje Zooma alebo Reverse Flasha, škoda. Samozrejme nesmieme zabudnúť ani na záhadné dievča, ktorého tajnú identitu (ktorú ľudia dávno odhalili) sme sa dozvedeli až na konci. Som zvedavý, čo prinesie v piatej sérií, viac o nej nepoviem. Zhrnutie: Lepšie jak tretia séria, horšie jak prvé dve. Celkovo som ale spokojný. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Jmenuju se Barry Allen a jsem nejrychlejší žijící člověk. Pro okolní svět jsem jen obyčejný forenzní vědec, ale potají s pomocí svých přátel ze STAR Labs bojuji se zločinem a hledám jiné metalidi jako já. Ztratil jsem se však v čase. Moji přátelé udělali vše, aby mě přivedli zpátky, kvůli čemuž náš svět musí čelit novým hrozbám. Jen já jsem dost rychlý na to, abych je zastavil. Jsem Flash." Clifford DeVoe alias Thinker: To je hlavní záporák této série. V prvních dílech ho hraje starší sympaťák, kterému věřím vysoké IQ. Po pár dílech začne měnit těla, takže ho hraje, kde kdo. Tím pádem si ho těžko oblíbíte. Je tu hafo epizod o ničem: Girls Night Out. Nejhoršího díl... Je o rozlučka se svobodou. Nová posila týmu: Plastic Man, což je takovej Stanley Ipkiss. To jeho natahování, ale tady působí hrozně směšně. Finale: Nejlepší v celé sérii, ač mi přišlo hledání dobrého já jako blbost. - 50%. ()

Reklama

Reklama