Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Věčná smolařka Rebecca Sharpeová dostane druhou šanci. Od té doby, co se Barry vrátil, má superschopnosti. Ona má štěstí a okolí trpí na její úděl. Porazit ji bude opravdový oříšek. Wally dostane od Wellse ze Země-2 kostku rozchodu se vzkazem od Jesse. (Varan)

Recenze (6)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě docela bavilo, možná zatim nejvíc (což není takové terno, když dvojka byla hrůza). Jsem hodně rád, že se vrátil Harry a doufám, že zůstane dlouho. a Wally už mi přestal vadit, ale když zmizí a nahradí jej Harry, tak se zlobit nebudu. Spíš mě mrzí, že se nevrátila Jesse, fakt jsem se na ní těšil a podle mě tu skříňku na rozchody spáchali bez účasti té herečky. ()

Eraya13 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už fakt nevím, co se s Flashem děje. Já brala vždy Flashe jako sci-fi seriál, který mi lajcky i něco vědecky naučil nebo ukázal na co bych se mohla třeba mrknout. Nějaký fyzikální jev. Bavil mě tam ten humor, akce a nějaký ty zvraty. Byla tam sice trocha té romantiky, jenže ta je prostě teď všude... Momentálně jsou všichni krom Caitlin zaláskování. Miss co má štěstí a všichni pak smůlu? Jako jo nějak to vysvětlili, aby to nebyl totální bullshit... Ale Luck & Badluck je spíš téma na fantasy seriál. Každý díl mě čím dál víc zklamává. Je to takové sluníčkové nesmyslné a záporák, který prý za tím vším stojí mě nudí... ()

Reklama

Reklama