Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým hledá poslední čtyři cestují z autobusu. Jedna z nich, Izzy Bowinová, má schopnosti, které by mohly porazit DeVoea. Ta je nebere vážně, dokud ji DeVoe sám nenapadne. Cecile kvůli čtení myšlenek nemůže spát. Obrátí se na Wellse, jestli by prý mohl vymyslet něco, co potlačí její schopnosti. (Varan)

Recenze (2)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jestli je to mnou nebo jen tímhle dílem, ale už mě nebaví ani Flash. Všecky CW jsou na jedno brdo a asi už nebudu pokračovat další řadou. Vlastně to asi neni horší než na začátku, jenom se to dokola opakuje.. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Když Izzy (Miranda MacDougall) čeká ve S.T.A.R. Labs na výtah, přijde za ní Ralph (Hartley Sawyer) a říká jí, aby si dala pozor, že občas z výtahu vystupují robotí zabijáci. Ralph tím odkazuje na epizodu Crisis on Earth-X, part 4 (2017) ze seriálu Legends of Tomorrow (od r. 2016), ve které z výtahu vystoupí Metallo a začne střílet po Supergirl. (NiWi)
  • DeVeo navrhuje pro Izzy Bowen přezdívku Fiddler. V komiksech je tato postava muž, Isaac Bowen, a poprvé se objevil v komikse „All-Flash #32“ v roce 1948. (NiWi)

Reklama

Reklama