Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Předposlední meta z autobusu Janet Petty řádí v Central City. Tým se ji vydá zastavit. Ovšem její schopnosti a rozepře mezi Barrym a Ralphem jim brání uspět. Ze Země-19 dorazí za Ciscem Breacher. Breacher ztratil své schopnosti a žádá Cisca (po svém), aby mu je co nejrychleji navrátil. Marlize zjistí, že ji DeVoe dává drogy. Nahraje video, na kterém sama sebe varuje před DeVoem. Divné je, že stejné video už kdysi nahrála... (Varan)

(více)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě si střihli cameo režisér Kevin Smith a herec Jason Mewes, představitelé Jaye a Tichého Boba. (NiWi)
  • Když Breacher (Danny Trejo) zmíní, že má hlad, pošle ho Cisco (Carlos Valdes) dát si nějaké „nacho donuty“. Ve skutečnosti vlastní Danny Trejo hned několik restaurací pojmenovaných „Trejo's Coffee & Doughnuts“, ve kterých nabízí speciální nacho donuty ochucené cheddarem a papričkami jalapeňo. (NiWi)
  • Janet Petty (Bethany Brown) je pátá postava, u které tvůrci změnily pohlaví. Null je totiž v komiksech muž, u kterého nebylo nikdy odhaleno jeho jméno. Spolu se seriálovou verzí však sdílí schopnost ovládat gravitaci. (NiWi)
  • Na konci epizody umělá inteligence Gideon řekne, že je to přesně 1078 dní od její poslední konverzace. Počtu dní odpovídá datum 28. dubna 2015, premiéra dílu The Trap, ve kterém jsme Gideon viděli v seriálu naposledy. (NiWi)

Reklama

Reklama