Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naše Země je opět v ohrožení. V první části Elseworlds (2. část v ArrowoviElseworlds, Part 2 a 3. část v SupergirlElseworlds, Part 3) se na Zem dostane silná bytost Monitor. Ten předal Dr. Johnu Deeganovi knihu, se kterou může naší Zem přeměnit k obrazu svému. Výsledkem je to, že Oliver je Barrym/Flashem a Barry je Oliverem/Arrowem. Všem se snaží vysvětit, jak se věci mají, ovšem marně. Jejich jediná záchrana je cesta na Zem-38 do Smallville za Karou. (Varan)

(více)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že celý event Elseworlds sloužil hlavně k představení Batwoman, nemám problém. Ale člověk si musí uvědomit, že CW verze DC příběhů je jednoduše verze teen light, yoli nebo young adult. Takže vás možná překvapí, jak odlišné mohou být ty knižní Elseworldy... ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím musím konstatovat, že se jedná o dost kvalitativní pokles oproti loňskému spoluřádění našich televizních DC hrdinů. S tím, jaký bordel udělali tvůrci z letošní sezóny Legend se ani nedivím, proč zde tentokrát vůbec nefigurují, přesto mi bude chybět vidět všechny mé někdejší oblíbence pohromadě, přeci jen už se z toho stala tradice na přelomu listopadu a prosince. Největším uspokojením pro mě byla přítomnost Tylera Hoechlina, který je pro mě osobně lepším Supermanem než oslavovaný Henry Cavill. Prozatím 7/10. ()

Slash_Flash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z teaserů jsem byl nadšený, po zhlédnutí trošku pokulhávám. Něco mě pobavilo, u něčeho jsem se ani nepousmál, něco bude nudné a něco zase byla zbytečnost. Určitě horší než minulý crossover. Pokud se nepletu (kdyžtak sorry) minulý crossover byl na Planetě X nebo tak se super nácky, že? No.. Minuý byl zajímavý, něčím zaujal a bylo to něco nového pro seriál. Každopádně, časem všechno je do prdele a to mám momentálně na mysli The Flash, který si loňskou 5 sérii hraje na drama a stahne s sebou všechno, do čeho se zapojí. Už mě upřímně unavují opakující se záplatky, ubrečená Iris a neúspěšné hraní na city. Arrow je za mě furt topinka, Supergrill mě nezajímá a Legendy, to co mi přišlo jako oživování těchto crossoverů, se tentokrát neobjevily. No... Flash mě zklamal, mohl tam být Batman, ten tam samozřejmě nebyl a celkově mě tento crossover zklamal. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Cos to zase udělal, Barry?" Alternativní světy 1: Začne to tím, že Oliver Queen není Oliver Queen, ale Barry Allen. Kouká jako blázen a s ním aj my. Během epizody se moc nedozvíme, ale pobavíme se. "Jen jí řekni, jak moc ti na ní záleží. Že je tvůj hromosvod." - "Tak to jí teda neřeknu." Bouchnul jsem smíchy jako Oliver před tím, než dostal šípy do zad. "Tak na tohle jsem čekal čtyři roky. Tohle je k nezaplacení. Vydrž, vyfotím si tě." Potěšila písnička ze Smallville. Uzavřel to povedený souboj Superman, Supergirl, Arrow, Flash versus robotický Iron Man. The End: "Takže, co budeme dělat?" - "Navštívíme Gotham City." - 100%. ()

Reklama

Reklama