Reklama

Reklama

Flash - Série 6

(série)
USA, (2019–2020), 13 h 17 min (Minutáž: 41–42 min)

Hrají:

Grant Gustin, Sendhil Ramamurthy, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Victoria Park, Brandon McKnight (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který prochází krizí, a vznik Bloodwork a Evy McCulloch. (LUKICKK)

Recenze (14)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria- 55%. Sklamanie, bieda, nuda, slabota a tak ďalej. Už predošlá séria kvalitou dosť klesla a šiesta séria je na podobnej úrovni. Najviac ma bavil asi crossover Crisis on Infity Earths, na ostatné diely si snáď ani nespomínam. Finále slabé ako nejaké priemerná epizóda. Návrat alebo hosťovanie niektorých postav potešil, ale to je málo. Napriek tomu som (záhadne) stále zvedavý čo bude ďalej. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

doposud jsem jednotlivé série CW universa nekomentoval,nicméně tady nakonec musím,protože to co tvůrci s tímhle kdysi povedeným seriálem (v rámci žánru) provedli už je na hranici únosnosti.Barry byl sice vždycky hodně Mirek Dušin a velká plačka,ale tady už je toho lkaní a sebelítosti tolik,že by se tomu i otrlejšímu jednici zvedl kufr.Chybí tu navíc opravdu dobrý a charismatický záporák a ani sázka na čím dal otravnější Iris nevyšla.Vyjádření tvůrců,že chtěli vsadit na ní jakožto silnou ženskou hrdinku neberu.Nemám nic proti silným ženským hrdinkám a myslím,že Iris měla i předtím prostoru víc než dost a tohle byl rozhodně krok zpátky.Pokud by měla být sedmá řada v podobném duchu tak ať je raději poslední.Flash - postava tu sice neumřel,ale Flash - seriál se tímhle dostal do kómatu...40% PS : tvůrci by se navíc měli odprostit od držení se přežitého 20+ dílů formátu.Tím spíš ve chvíli kdy mají materiál tak na osm dílů.Zkrácené řady již také polomrtvého Arrowa dokázaly že to může fungovat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdysi dávno nejoblíbenější seriál, u kterého jsem musel zhlédnout každou epizodu úplně těsně pro vydání, se během let vyvinul v ten typ seroše, ke kterému už zůstáváte shovívaví jen proto, že jste s ním strávili tolik let. Šesté sérii jsem zpočátku věřil především kvůli nenápadnému tichu před bouří aka Crisis on Infinite Earths, po přelomu midseason se ale dostavila stejně přiblbá dějová linie jako v předchozí sérii a já začal trpět. Rychlé zastřižení 6. řady v důsledku pandemie rovnež nepřineslo žádné ovoce a já se hodné obávám, jak se seriál bude nadále mrvit příští rok. Zvlášť poté, co kvůli těm nesmyslným nepokojům vykoplo CW Hartleyho Sawyera. ()

alouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda ale začátek byl děsivý aneb slzavé údolí a věcné inspekce do duší postav. Díky bohu se to přeci jenom vyrovnalo po crossoveru. Škoda Hartleyho, udělali pěknou blbost. EDIT 3.8.2021 - Teda ten závěr byl ale pitomý. Dlouho jsem přemýšlela, jestli snížím hodnocení, ale nakonec ponechávám. Hlavně Hartleyho odchod vyřešili příšerně. Nechápu, proč ho nemohli nechat natočit ještě pár scén. ()

Karlosisgeek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si že udělat 2 záporáky a každého dát do jedné půlky byl dobrý nápad! 1 díl u toho jsem si říkal ehm.. No nevypadá to tak dobře, ale postupně se mi to více a více líbilo! A od 3 dílů do krize jsem nemohl zastavit! Druhá půlka už je za mě horší, Eva mi nepřipadá jako pořádný záporák. A finále? Jako je dobré že to byla nějaká změna v tom že tentokrát vyhrála záporačka ale potom prostě dělají všichni jako by se skoro to finále nestalo až při posledních 30 sekundách kdy přijde zpátky Joe jde vidět že na tom začínají makat. Ale Sue na tu se v 7 sérii těším. Moje hodnocení: první půlka do krize 85% Druhá půlka po krizi 73% ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nechápu, proč je tolik skvělých epizod pod sedmdesát procent a absolutně s tím nesouhlasím. Tato série se totiž vydařila. Oceňuji její strukturu - série byla rozdělena na dvě části, oddělené crossoverem. V první části je záporákem Bloodwork. Za mě je to jeden z nejlepších záporáků ve Flashovi. Byl záporákem jen v prvních osmi epizodách a tak mě neomrzel jako minulou sérii Cicada, který vždy, když prohrál, odletěl, což bylo velmi otravné. Crossover byl dle mého názoru velmi vydařený, rozloučili jsme se s Oliverem Queenem. Druhá polovina série je malinko slabší, ale není vůbec zlá. Je ale škoda, že jsme se nedočkali více od postavy Evy, ale za to může Covid. Eva není vůbec špatný záporák, velkou část série je ale jenom v pozadí a tvoří si zrcadlové poskoky. Moc se na ni těším v sedmé sérii. Dokonce se v této sérii objevil i Reverse-Flash, který byl jako vždy úžasný. Pro celou sérii platí to, že CGI efekty byly velmi vydařené, zaporáci zajímaví, a dokonce mi ani moc nevadila Iris. Možná jen nové postavy - Allegra a Chester - mi přijdou pro tým Flash docela zbyteční a nezajímaví. Nejlepší epizody: Last temptation of Barry Allen, Pt. 2; Crisis on Infinite Earths, Part 3; Last temptation of Barry Allen, Pt. 1. Nejhorší epizody: Love is a Battlefield (jediná špatná epizoda této série), Into the Void, License to Elongate. Hodnotím 87% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psal jsem dlouhej komentář a pak se mi sekl net. Takže hodně zkráceně, první pulka nic moc, Krize výborná a druhá půlka prima, zkrácení SPOILER vítezství záporačky KONEC SPOILERU prospělo. Vymizení humoru prostřednictvím Ralfa dost chybí a zlepšení nebude, protože ho stanice vykopla. Tak čau :D. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najhoršia séria seriálu. Zhrnutie: Bla bla bla všetci plačú bla bla bla znovu všetci plačú bla bla bla 'milujem ťa' bla bla bla všetci plačú bla bla bla 'milujem ťa'... A takto môžeme ísť do nekonečna. Z veľmi dobrého superhrdinského seriálu sa stala uplakaná telenovela, ktorá už kašle na všetko. Stanica by mala seriál zrušiť čím skôr a radšej vytvoriť nový seriál, telenovelu s týmto hereckým obsadením - viac by sa im to oplatilo. Strašne mi je ľúto, kde zašli. Kedysi som seriál veľmi rád pozeral, no s touto sériou som sa rozhodol, že s ním končím. Obdivujem všetkým tých, ktorí budú pozerať aj ďalšie série. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a je to tu, dokoukal jsem 6. Sérii Flashe a zbývají ještě 3. Máme zde další nový postavy, jako např. Nash, Allegra, Sue, Chester nebo Kamilla. Co se týče soundtracku, tak ten je božskej. Dokonce zaznějí i Queeni. Záporáci teda nic moc, jak Bloodwork tak Mirror Monarch. Co se týče Bloodworka tak jako herec OK, ale to je tak všechno, taky jeho vizáž nebyla špatná. A co se týče Mirror Monarch, tak mě ta postava neskutečně srala. Herečka teda nevypadala špatně, ale ta Mirror Monarch je na zabití. V téhle sérii mi poprvé ukápla slza a to u dílu Exorcist of Nash Wells, byla to dojemná epizoda. Už vím jak Nash dopadne v 7. sérii, takže dobrý no. Co se týče crossoveru, tak ten byl velice solidní, ale sere mě co se stalo s Harrym a ostatníma Wellsema. Tato série má otevřenej konec, což mě celkem nasralo, ale dalo se to přežít, když jsem na 7. Sérii nemusel čekat a hned si to pustit. Dokonce se zde v 6. Sérii neobjevil Barryho proslov na začátku, ale zase tu je úvod se všema postavama. Dokonce zde byla i linka s Killer Frost a to bylo velice solidní. A co se týče CGI, tak si velice polepšili, chvilkama se na to dalo dívat. 8/10 I když na ty slabý záporáky, to nebyla špatná série. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne. Konečne autori pochopili, že vystavanie deja okolo jedného záporáka je hlúposť. No, oni to ako-tak pochopili už pri piatej sérií, lenže tam sme mali dej s Cicadou, po ktorom prišiel dej s druhým Cicadom, takže sa to neráta. Až šiesta séria to spravila. Preto budem hovoriť pri tejto sérií o ,,pred-krízovou" a ,,po-krízovej" časti (len tak dodám, že Crisis on Infinite Earths bol sklamaním). Takže ,,pred-kírzová" časť bola skvelá. Flash sa obáva krízy, obáva sa svojej smrti. A toto je dobré spravené. Páčilo sa mi to. Bolo to síce plačkanie, ale nad niečím iným ako nad vzťahmi, bolo to plačkanie nad niečím, čo bolo ozaj vážne (i keď Flash nezomrel, ale to postavy nemohli behom tých epizód vedieť). A záporák bol tiež výborný. Konečne návrat ku kvalitám Reverse-Flasha a Zooma. Bloodwork je desivý a pritom je jeho motivácia pochopiteľná. Proste prvých 8 epizód je výborných. Potom prišlo ale ,,po-krízové" obdobie a tu kvalita rapídne klesla. Hlavne aj vďaka nevýrazným záporákom. Máme tu organizáciu Black Hole, ktorá je tu, je zlá a tam to končí. Nič viac o nej nevieme, aké sú jej ciele, len, že posiela ,,meta-humanov" so schopnosťami založenými na svetle robiť špinavú prácu. Vodca Black Hole Josep Carver je tiež obyčajný týpek, pripomína epizódneho záporáka z Arrowa. Naozaj zaujímavý mi príde až v 19. epizóde. SPOILER: Dobre, reálnym záporákom je Mirror Misstres, ktorá sa väčšinu deja snaží utiecť z Mirroversu. Taká nevýrazná, najviac sa prejaví v 19. epizóde. Má ale zaujímavé schopnosti. KONIEC SPOILERU. Och, samozrejme nesmiem zabudnúť spomenúť nového Wellsa, pri ktorom nemám čo viac napísať, ako len, že Tom Cavanagh si každého Wellsa dá bez problémov. Dejová linka Raplha Dibnyho bola zaujímavá a na herečku, ktorá hrá novú postavu Allegru, sa dobre pozerá. Celkovo začínam mám pociť, že je v seriáli viac ženských postáv ako mužských, hm. Škoda, že kvôli koronavírusu sa séria nedotočila. Takto sa veľa vecí uťalo v tom najlepšom. Už je ale oznámená siedma séria, na ktorej začiatku by sa to malo všetko uzavrieť, tak uvidíme. Dúfam, že bude mať kvalitu prvej polovice tejto série. Lebo bez nej, by som túto hodnotil dvoma hviezdičkami. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: V první části série se pláče. Flash má totiž zemřít, tak se nic jiného neřeší. Poté následuje crossover a druhá část série, kde výrazně chybí hlavní záporák. Nakonec se ukáže, že záporák je žena jménem Eva, která kula pikle ze zrcadlového světa, ve kterém se později ocitla i Iris. Kvalita seriálu je horší a horší, zcela vymizel humor a většina postav je již zcela vyčerpaná. Oceňuji poslední epizodu, které jsem dal 5*, protože byla nabitá akcí. - 50%. ()

Reklama

Reklama