Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barrymu se hroutí život – ztrácí rychlost, neví, kde je chyba v sestrojení umělého Zdroje rychlosti a nedávný rozchod s Iris (tou zrcadlovou) tomu také nepomohl. Během toho všeho mu dojde, že Iris je někde jinde. Má i něco, co to může dokázat. Požádá Nashe Wellse a Cecille o pomoc. Iris, Kamilla a kapitán Singh (jejich zrcadlové verze) dostanou do Evy za úkol najít poslední věc potřebnou k vysvobození Evy. K tomu bude potřeba Bloodwork. Ralph a Cisco najdou podchlazenou Cailtin. Budou muset něco udělat, protože sama se nevyléčí. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda se plně věnuje hlavní dějové linii. Eva jako zaporák se mi docela líbí, jsem zvědavý na to, jak půjde svému manželovi po krku. Konfrontace Barryho a "Iris" byla parádní, stejně jako scéna, kdy skutečná Iris mluví přes zrcadlo k Barrymu a on k ní, i když vědí, že je ten druhý neslyší. Jsem rád, že jsme znovu mohli vidět Bloodworka, tento záporák je mnohokrát lepší než Eva a chtěl bych ho ještě vidět bojovat s Flashem. Objevila se také Killer Frost, ale jenom na skok, protože Danielle Panabaker byla těhotná. Výborná epizoda! 😊 95% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až mi to vyloženě se*e, jak se začaly komiksové CW seriály točit ve velkém a díky tomu se přestalo dávat na kvalitní děj. Kdyby se zůstalo jen u Arrowa a Flashe jako jediného spin-offu a studio se úplně vybodlo na srágory typu Batwoman, Supergirl a další, tak se mohly finance sypat sem a i po těch 5 letech od dokonalé sezóny se Zoomem jsem stále měl možnost Flashe naprosto hltat. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama