Reklama

Reklama

Flash

(seriál)
Trailer 5
USA, (2014–2023), 129 h 32 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Ralph Hemecker, David Nutter, Larry Shaw, Jesse Warn, Doug Aarniokoski (více)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Patrick Sabongui, Robbie Amell, John Wesley Shipp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(184)

Po oblíbeném televizním hitu Arrow přichází nový superhrdina! Pod seriálem Flash je podepsaný stejný tvůrčí tým, který je zárukou zábavné a napínavé podívané o dobrodružstvích nejrychlejšího muže světa. Hlavním hrdinou je mladý forenzní technik Barry Allen (Grant Gustin) ve službách policejního oddělení metropole Central City. Barry je obyčejný mladík se srdcem hrdiny, který neváhá pomoci těm, co to zrovna potřebují. Když byl ještě dítě, jeho matka byla zavražděna a otec falešně obviněn, odsouzen a uvězněn. Tehdy se ho ujal detektiv West (Jesse L. Martin). Barry vyrůstal v rodině policisty společně s jeho vlastní superchytrou dcerou (a Barryho vysněnou dívkou) Iris (Candice Pattonová). Ale když se nečekaně stává obětí tragické nehody ve výzkumných laboratořích S.T.A.R., najednou zjišťuje, že má neuvěřitelné schopnosti a že se dokáže pohybovat rychle jako blesk. Díky tomu se s pomocí výzkumného týmu z laboratoří S.T.A.R. stává opravdovým superhrdinou. Pod dohledem vizionářského miliardáře Harrisona Wellse (Tom Cavanagh), expertky na biogenetiku Caitlin Snowové (Danielle Panabakerová) a vždy pozitivně naladěného Cisca Ramona (Carlos Valdes) začne Barry testovat hranice svých superschopností. Využívá je k boji proti zločinu, aby už nikdy nikdo nemusel mít podobně tragický osud jako jeho rodina. Bok po boku s adoptivním otcem detektivem Westem, jeho domýšlivým parťákem detektivem Eddiem Thawnem (Rick Cosnett) a Iris, která studuje kriminální psychologii, chrání obyvatele Central City proti mnoha různým superpadouchům – včetně těch, kteří získali zvláštní schopnosti podobně jako on. A když je nejhůř, vypomůže zkušenější superhrdina Arrow! Barry Allen alias Flash pečlivě tají svou skutečnou identitu a kromě toho, že je nejrychlejší široko daleko, dokáže překonat čas a nahlédnout do minulosti i budoucnosti. Sympaťák s úsměvem na tváři se konečně může posunout v životě dál… A to fakt hodně rychle! (TV Prima)

(více)

Recenze (279)

SvobiQ 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl je celkem povedenej :)..........20tý díl s já jsem v euforii <3 Nejlepší seriál z DC hrdinama ever, vždy mě něco překvapí a to jsem zarytej Flash fanoušek <3 Cavanagh i Gustin i takovej Miller jsou úžasní ()

sydney 

všechny recenze uživatele

Pilot mne až tak nedostal, policajt a dceruška...to už od někud znám. Na narozdíl od Arrow to zřejmě nebude můj šálek čaje. ()

Kop1x 

všechny recenze uživatele

Já ten seriál mám opravdu rád, má velký potenciál do budoucna, až tam budou další Flashe protivnící, tak to nabere grády ještě větší, než ted, nemůžu se dočkat další série, hodnocení po 9 epizodách, poslední viděna dnes:-) ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem hodnotit až po první celé sérii, ale kašlu na to! Pro mě úplně dokonalý seriál. Barvitý, hrdinský, výborné obsazení. ()

AnysekMel 

všechny recenze uživatele

Ač jsem byla znechucena nad ztrátou času, způsobenou sledováním pilotu, prokrastinujíc při nedělním večeru pustila jsem si další a další díl, protože...je to prostě Flash žeano. Poznatek? Další levný a účelný seriál, který bere útokem kalhotky provlhlých patnáctek. Chce se mi plakat. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Je to podľa komiksu,tak netreba hľadať nejaké veľké myšlienky,ale niekedy to už uráža inteligenciu tak je to detinské. ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

V CW se do toho rozhodli šlápnout - po celkem povedeném Arrowovi přináší legendárního Flashe a musím říct, že se to povedlo zrealizovat nad mé očekávání. Ale... proč si sakra všichni myslí (ne jen v CW), že je úplně super nápad dělat 20 a více epizod na sérii? Vždyť je to zbytečný, je to pravěk, přežitek z dob Ztracených a Útěku z vězení, je to prostě šíleně moc, a pak to taky podle toho vypadá. 3/4 seriálu je úplně o hovně a kazí to celkový dojem, což je velká škoda, protože potenciál to má (samozřejmě musíte být alespoň trochu komiksoví fanoušci). Navíc, finále první řady se vůbec nepovedlo a podle mě je to nejhorší díl z celé série. Takže run, Barry, run, ale dávej bacha, aby jsi ve druhé řadě nenarazil... ()

jojto 

všechny recenze uživatele

Tak som dopozeral všetky aktuálne epizódy (2 série). Je to vlastne moja hanba. Hanba, že som to všetko uzrel a vydržal. Hanba preto, že vidím Fleša ako jedného z najsilnejších hrdinov s najväčším potenciálom, ktorému nedokáže kontrovať snáď ani Hulk. Predsa len dokáže ovládať a formovať nielen realitu, ale i budúcnosť či minulosť. Celý problém je v scenári a hlavne v dialógoch. Nezmyselné, prázdne a malicherné problémy sú riešené cez kvázi citlivé a duchaplné žvásty, z ktorých sa nezdvíha nič iné iba žalúdok. Fleš je adolescent s IQ 45 ,hoci je prezentovaný ako vedec, s kvázi rodinou, ktorá s ním dokáže empaticky súcitiť, pokiaľ nevyserie hovno podľa smerníc EU a čo viac, dokážu o predmete v útrobách kanalizácie zbytočne kecať, šuškať a analyzovať ho ďalšie 3 epizódy. Fleš nemá motiváciu, všetci ho ťahajú k zemi a stagnuje celý čas. Je to prázdny a bezduchý seriálik pre 12 ročné decká, ktorých najväčší problém je beďar na nose a padajúca ofina. ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Ze začátku na mě seriál působil jako slátanina plná cliché, na kterou se sice docela dalo koukat, ale k naplnění nedocházelo. Časem jsem si našel lásku k postavám, k městečku.. a někde v druhé polovině první série jsem byl pohlcen. Finále pro mě něco neuvěřitelnýho. Zajímalo by mě, kolik dílů viděli všichni ti 3* tady. Pokud pilot, tak si prosím zrušte účet... Seriály je třeba dokoukat. My name is Barry Allen... ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Sice to je v podstate pitomost, ktera si nelame hlavu ani s elementarní logikou, navíc mi přijde, že dost vykrádá misfits (mimo jiného ) a díly jsou jak přes kopírák, ale je to zábava, dokáže to chytit, obsazení je sympatické - tak proč ne. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Poté, co mě těžce zklamal Arrow hrající si na drsnou vážnost, která mu ale absolutně nešla, jsem k Flashovi přístupoval skepticky. Hrdinu mám rád, ale původní verze jsem kvůli divným trikům nikdy nebyl schopen dokoukat všechny. Tahle verze si z nich vzala do dobré, trochu to zmodernizovala a vydala se naštěstí spíše marvelovským směrem, který ze superhrdinů obvykle nedělá těžkopádné existenční drama, ale jednoduše stylovou oddechovku, u které se člověk pobaví, ocení efekty, padouchy a konflikty a jde zase někam dál. A tady všehny tyhle prvky zatím fungujou:-) http://umenivyberu.cz/serialy/the-flash-pohodova-verze-se-spoustou-jisker/ ()

Optical 

všechny recenze uživatele

Holomajzna odpudivé kvality, uvařená stejnou produkční společností jako jejich podobné šmakulády Arrow a Supergirl. Řekl bych, že toho prznění DC charakterů už bylo dost. ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oddechovka, která má někdy silnější a někdy slabší chvilky. Jen ta Iris alias Candice mě už začíná trochu .... Tváří se neustále jako štěňátko. Jenže tohle je asi jediný štěňátko, který mám chuť nakopnout... ()

Nyanka 

všechny recenze uživatele

První série mě uchvátila, u druhé jsem si říkala "počkat, ten mustr je mi povědomý - 'I am not fast enough' už jsem párkrát slyšela"... A pak to šlo od desíti k pěti a k páté sérii se radši ani vyjadřovat nebudu, nechť nechci býti sprostá. Opět zlaté pravidlo, že v nejlepším se má přestat, si tu nikdo nevzal k srdci... ()

Neto odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud někdo přemýšlí o tom že by toho Fleše zkusil protože to vypadá krutopřísně. Radši si běžte pustit něco ,co stojí za to. Musím uznat, že na první sérii jsem se nahákoval taky a hltal jsem díl za dílem, ale i v první sérii se to začalo míchat do bordelů pralympickech vesmírů a podobných tělních tekutin. V dalších sériích se to začalo akorát víc hroutit do sebe jak černá díra která ze sebe nenechala utéct jakýkoliv smysl nebo zábavu. Každej je pak metahuman a Flash už není o Flashovi. Ačkoliv první série by vás dost možná bavila, tak doporučuju se tomu vyhnout protože pak na 90% budete akorát nasraní, zklamaní a pěkně znudění. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a je tu oficiálně konec a já to stále nepobírám. Celým seriálem se táhne jedna legendární věta: „Run Barry, Run!”, která se mi tak neskutečným způsobem zaryla do paměti, že už to z hlavy v životě nedostanu a to je dobře. Tato věta má však i jiné verze, jako třeba Iris nebo Wally pokud vím a pokud si dobře pamatuju. Celým filmem se také táhne jeden song od Lady Gaga Poker Face, zazněla v prvním díle, zazněla v rozlučce se Ciscem a v mnoha dalších dílech. Záporáci, to je téma samo o sobě. Jsou zde naprosto skvělí záporáci a jsou zde také naprosto příšerní záporáci. K těm skvělým patří jednoznačně Zoom, Reverse Flash, DeVoe, Cicada (Orlin) nebo Savitar. No a k těm příšerným patří Speed Force ze 7. série, Red Death nebo Cicada (Grace). No a pak je tu ten zbytek záporáků jako třeba Deathstorm, Mirror Monarch, Despero, Bloodwork, Godspeed nebo Negative Speed Force. No a pak jsou tu epizodní záporáci, který si nikdo nepamatuje, maximálně Captain Cold. Já jsem stále tak nějak nezaregistroval, že je po všem a že je konec, této drogy. Je to droga z důvodu, když jsem byl v SAE, neměl jsem možnost se na Flashe dívat, tak jsem si musel počkat celej týden, než se podívám na tajtu drogu. Ten díl, na který jsem se neměl možnost podívat byl Exorcism of Nash Wells, kde jsem poprvé a naposledy u seriálu zaslzel. Soundtrack je v tomhle seriálu velice solidní, ať už ty vokály v první sérii nebo jen hudba v té poslední. Co se týče nejvíc sexy postavy a herečky v celým flashoj, tak to byla Jesse Quick ztvárněná Violett Beane. Ale tak Daniele Panabaker taky nebyla úplně k zahození no a Kayla Compton taky nevypadala vůbec špatně. Herci jsou skvělí, co víc k tomu říct. Postavy jsou skvělý. Všichni Wellsové napříč Multiversem jsou skvělí, hlavně Harry, HR, Nash nebo Sherloque. Já stále nemohu uvěřit, že jsme to po těch 3 měsících a 9 sériích dokoukal. Některé ztráty postav bolely, ale kdyby jednu postavu nechali mrtvou, líp by udělali. 8,5/10 Stále nějak nepobírám, že je šlus a pokračovat to nebude. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl Flasha filmařům utekl a dostal se na internet. Po jeho shlédnutí musím říct, že jsem více než spokojená. I když všechno důležité z tohodle dílu už jsme viděli v pětiminutovém traileru, stejně je radost se na něj koukat. Postava Barryho Allena se velmi důvěrně podobá své komiksové předloze a jeho uniforma nevypadá vůbec směšně, jak by se dalo čekat. V neposlední řadě je tu mnoho humoru a kupodivu i dobrých hereckých výkonů. "Run, Barry run!!" Snad se dočkáme více takhle dobrých dílů. ()

BJonah 

všechny recenze uživatele

Stejná sračka jako Arrow a to sem dokoukal Gossip Girl do 4. sezóny a Supernatural žeru. Nevím jestli jsem divnej já nebo CW. ()

pesbara odpad!

všechny recenze uživatele

jediné co všechny kdo tomu dávají více než odpad omlouvá, je že je jim 12 a méně:o) ale opravdu i v takovém věku se Vám taková děsolacinoprůhlednodruhokategoriová srágora líbí? ()

Související novinky

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama