Reklama

Reklama

Flash - Série 1

(série)
USA, (2014–2015), 15 h 56 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Michelle Harrison, Chad Rook, Patrick Sabongui, Al Sapienza (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

V této sérii se Barry Allen učí žít s tím, že má superrychlost, a to jak v osobním životě, tak nově v životě superhrdiny. (LUKICKK)

Recenze (23)

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po trochu mdlém rozjezdu, který působil jako kombinace prvků ze Smallvillu a Arrowa se Flash zhruba od šesté série rozběhne v současnosti pravděpodobně nejlepší komiksový seriál od DC. Seriál má výborně zvolené obsazení, kdy (na rozdíl třeba od Arrowa) není postavy, která by vám vyloženě vadila. Skvěle funguje vybalancování akce a humoru a také snaha o vybudování propojeného světa, např. crossover s Arrowem je dokonalý. Jedinou menší vadou na kráse je občas úroveň triků, s čímž se bohužel na CW nedá nic dělat.95 % ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím říci, že stejně jako kdysi u konkurenčních Agentů mě to od začátku přišlo dost vlažný na rozjezd, ale postupem času jsem si hlavní postavy oblíbil a fandil jsem jim. Takových prvních deset dílů je epizodických a hodně málo vše spojuje, ale později je to fakt mazec plný zvratů a zajímavých situací. Vývoj hlavního hrdiny je povedený, efekty jsou na seriál peckový. Co mě hodně potěšilo, tak je i propojení se seriálem Arrow. Co mě trochu mrzí, je tak hodně otevřený konec první série. Obsazení sympatické a hudba skvěle podtrhuje dění na obrazovce. Tak za mě první série 95% :) ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuže po čtyřech dnech mám za sebou 1. sérii Flashe a musím říct, že jsem solidně překvapen. Je zajímavé, že tady ani jeden díl nenudil, což se nedá říct o Flashovi z roku 1990. Co se týče epizodních záporáků, tak nějací byli solidní a někteří už tolik ne. Mezi nejlepší záporáky stoprocentně patří Hamillův Trickster, Captain Cold a záporák kterého ztvárnil Dominic Purcell. Soundtrack je skvělej, dost často podtrhuje dané scény. Největší problém celé série je CGI, který většinou nevypadá vůbec dobře. Byl zde taky solidní crossover s Arrowem. Hlavní záporák Reverse-Flash je opravdu skvělej a všechny jeho scény jsou také skvělý. Mezi nejsilnější scény seriálu určitě patří scény když je Barry na scéně se svým otcem, kterého ztvárnil skvělý John Wesley Shipp. Tyto scény jsou opravdu silný. Co se týče hlavního tria, čili Barry, Cisco a Caitlin, tak musím říct, že jsem si je celkem oblíbil. No a cameo Tiny McGee, prostě pohladí po duši ty kteří viděli Flashe z roku 1990. 9 až 9,5/10 Jsem solidně překvapen! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již Barryho téměř bezvýznamná camea ve druhé řadě favoritního Arrowa mi vnukly myšlenku, že se k nám řítí velmi zajímavý spin-off. Oliverův počáteční odpor k faktu přijmout ve svém okolí zpočátku nezkušeného superhrdinu nám nahrál po několika úvodních dílech první jednoduchý crossover, který mi přišel víceméně patetický a nepotřebný, ale děkuji jeho snaze nakopnout tento koncept za účelem vzniku jeho briliantních následovníků, jako byla letošní Crisis on Earth-X. Když se vrátím konkrétně k hlavní dějové lince 1. velkého Flashova dobrodružství, nelze hodnotit jinak, než si vychvalovat až nemožné mindfucky, nejen v podobě Wellse a.k.a. Eboarda Thawna. Jsem rád, že tuto postavu nenechali tvůrci Flashe v předpokládaném happyendu sezóny odstranit a že jeho zlomyslné plány stále stahují mračna nad celým Arrowverse. 10/10 ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flash byl vždy jeden z těch pro mě moc neprozkoumaných superhrdinů a teď se sám sebe ptám, proč vlastně? Osudy Barryho Allena, jakožto nejrychlejšího muže planety, jsou plné zajímavých metalidí s občas i vtipnými schopnostmi (změnit své hmotné tělo v plyn? Myslím si, že nejeden televizní povaleč se k tomu celkem dokáže přiblížit), kterými chtějí Barrymu a celému městu pořádně zavařit. Flash je pořádný sympaťák a určitě zapůsobí jak on, tak i celý seriál spíše na omladinu a na komunitu milovníků komikových hrdinů, kterých dnes opravdu není málo (ikdyž komiksy z nich čte asi už jen málokdo...). Crossover s Arrowem je taky určitě nový, zajímavý aspekt seriálu, protože to jsem zatím jinde nespatřil. Oproti Arrowovi je tento seriál, jak bych to řekl, trochu více "sluníčkový". Nehraje si moc na realističnost, není tolik temný a dokáže i pobavit, což mě vůbec nevadí. Zprvu jsem byl trochu zklamán z hereckého obsazení pár jedinců, ale poslední dobou už si to bez nich nedokážu představit a Cisco je jeden z nejlepších! Zatím tvůrci odvádí dobrou práci, ikdyž to není kdovíjaká pecka, mě zabavit dokáže a bavím se u toho náramně. - Po první sérii a po prvním finále velká spokojenost. I přes pár časových paradoxů se Flash vyhoupl na trůn dnešních komiksovek. Zvedám na 85%. ()

Galerie (440)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama