Reklama

Reklama

Flash - Série 6

(série)
USA, (2019–2020), 13 h 17 min (Minutáž: 41–42 min)

Hrají:

Grant Gustin, Sendhil Ramamurthy, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Victoria Park, Brandon McKnight (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který prochází krizí, a vznik Bloodwork a Evy McCulloch. (LUKICKK)

Recenze (14)

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nechápu, proč je tolik skvělých epizod pod sedmdesát procent a absolutně s tím nesouhlasím. Tato série se totiž vydařila. Oceňuji její strukturu - série byla rozdělena na dvě části, oddělené crossoverem. V první části je záporákem Bloodwork. Za mě je to jeden z nejlepších záporáků ve Flashovi. Byl záporákem jen v prvních osmi epizodách a tak mě neomrzel jako minulou sérii Cicada, který vždy, když prohrál, odletěl, což bylo velmi otravné. Crossover byl dle mého názoru velmi vydařený, rozloučili jsme se s Oliverem Queenem. Druhá polovina série je malinko slabší, ale není vůbec zlá. Je ale škoda, že jsme se nedočkali více od postavy Evy, ale za to může Covid. Eva není vůbec špatný záporák, velkou část série je ale jenom v pozadí a tvoří si zrcadlové poskoky. Moc se na ni těším v sedmé sérii. Dokonce se v této sérii objevil i Reverse-Flash, který byl jako vždy úžasný. Pro celou sérii platí to, že CGI efekty byly velmi vydařené, zaporáci zajímaví, a dokonce mi ani moc nevadila Iris. Možná jen nové postavy - Allegra a Chester - mi přijdou pro tým Flash docela zbyteční a nezajímaví. Nejlepší epizody: Last temptation of Barry Allen, Pt. 2; Crisis on Infinite Earths, Part 3; Last temptation of Barry Allen, Pt. 1. Nejhorší epizody: Love is a Battlefield (jediná špatná epizoda této série), Into the Void, License to Elongate. Hodnotím 87% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria- 55%. Sklamanie, bieda, nuda, slabota a tak ďalej. Už predošlá séria kvalitou dosť klesla a šiesta séria je na podobnej úrovni. Najviac ma bavil asi crossover Crisis on Infity Earths, na ostatné diely si snáď ani nespomínam. Finále slabé ako nejaké priemerná epizóda. Návrat alebo hosťovanie niektorých postav potešil, ale to je málo. Napriek tomu som (záhadne) stále zvedavý čo bude ďalej. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: V první části série se pláče. Flash má totiž zemřít, tak se nic jiného neřeší. Poté následuje crossover a druhá část série, kde výrazně chybí hlavní záporák. Nakonec se ukáže, že záporák je žena jménem Eva, která kula pikle ze zrcadlového světa, ve kterém se později ocitla i Iris. Kvalita seriálu je horší a horší, zcela vymizel humor a většina postav je již zcela vyčerpaná. Oceňuji poslední epizodu, které jsem dal 5*, protože byla nabitá akcí. - 50%. ()

Karlosisgeek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si že udělat 2 záporáky a každého dát do jedné půlky byl dobrý nápad! 1 díl u toho jsem si říkal ehm.. No nevypadá to tak dobře, ale postupně se mi to více a více líbilo! A od 3 dílů do krize jsem nemohl zastavit! Druhá půlka už je za mě horší, Eva mi nepřipadá jako pořádný záporák. A finále? Jako je dobré že to byla nějaká změna v tom že tentokrát vyhrála záporačka ale potom prostě dělají všichni jako by se skoro to finále nestalo až při posledních 30 sekundách kdy přijde zpátky Joe jde vidět že na tom začínají makat. Ale Sue na tu se v 7 sérii těším. Moje hodnocení: první půlka do krize 85% Druhá půlka po krizi 73% ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najhoršia séria seriálu. Zhrnutie: Bla bla bla všetci plačú bla bla bla znovu všetci plačú bla bla bla 'milujem ťa' bla bla bla všetci plačú bla bla bla 'milujem ťa'... A takto môžeme ísť do nekonečna. Z veľmi dobrého superhrdinského seriálu sa stala uplakaná telenovela, ktorá už kašle na všetko. Stanica by mala seriál zrušiť čím skôr a radšej vytvoriť nový seriál, telenovelu s týmto hereckým obsadením - viac by sa im to oplatilo. Strašne mi je ľúto, kde zašli. Kedysi som seriál veľmi rád pozeral, no s touto sériou som sa rozhodol, že s ním končím. Obdivujem všetkým tých, ktorí budú pozerať aj ďalšie série. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama