Reklama

Reklama

Flash - Série 2

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 16 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Robbie Amell, Wentworth Miller, Victor Garber (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Mladému superhrdinovi Flashovi se podařilo s pomocí svých blízkých překonat už mnoho nebezpečí. Ale v pokračování oblíbeného seriálu ho čekají další, ještě větší výzvy. Cesta na alternativní Zemi v jiné dimenzi je otevřena a strašlivý nový nepřítel Zoom už číhá za rohem! Pomůže zkušenější a ostřílenější superhrdina Arrow? Jak si Barry alias Flash poradí s vlastním zlomeným srdcem? A podaří se mu konečně očistit jméno neprávem odsouzeného otce? (TV Prima)

(více)

Recenze (25)

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nebyla tak dobrá jako první to je jasné, ale pořád mě bavila a byla super pro mě, takže zajímavý příběh a Flash se pohybuje dál a jde to dobře. Nový Wells mě baví a určitě nepřestane bavit. Staré postavy mi chybí, ale najdou se i nové, které tomu dávají nový nádech a celé druhé sérii dávám 5 hvězd sice slabších než u první ale co. 9/10 ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší jak bratrská televizní série Arrow, ale popravdě s tou Zemí 2 a všemi těmi dvojníky a novými postavami, se kterými se většinou zametlo tak rychle, že jste si jejich přítomnosti ani neměli moc co povšimnout, to už bylo dost za vlasy přitažené a klasicky pitomé chován některých postav, obzvláště té hlavní, už bylo v podstatě naprosté skalpování (přitažení za vlasy je málo). Přesto to povětšinu série šlo a bylo koukatelné. Nějak ale nevím, co chtějí pořádně vymyslet v S03, protože s těmi rodinnými vztahovanými mišmaši to DC/CW seriály moc neumí a spíše tomu škodí (viz právě Arrow), tak aby to nešlo do hnoje obdobným způsobem, bacha na to. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 85%. Už prvá séria Flasha bola príjemné prekvápko a zároveň dosť dobrá. A prekvapivo druhá séria je taktiež príjemné prekvápko, pretože je ešte o chlp lepšia. To čo robilo z Flaha výborný seriál bol záporák a zaujímavý príbeh. A tvorcovia sa toho držia aj v druhej sérii a navyše s cestovaním v čase a záporákom Zoomom to ešte viac vygradujú. Poteší aj návrat známych postáv, odkazy na komiksy, prepojenie na seriály Arrow a novinku Legends of Tommorow, či hudba, ktorá ždíma emócie, či bičuje Flasha vpred. Flash je aktuálne jednotka v seriálovom DC universe a momentálne v rámci žánru nemá konkurenciu! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdroj rychlosti, paralelní Země 2, skákání časem, dobyvačný padouch Zoom, obětovaná síla, no, raději jsem nad místními zápletkami (motivy či plány) nepřemýšlel. Stejně tak nad jejich šíleně zkonstruovanými "vědecko-technickými" vysvětleními a řešeními, která jsem pravidelně nepobíral. Občas Flash (obrazně řečeno) předběhl blesk, aby se vzápětí nevyhnul ráně baseballovou pálkou, pročež jeho nekonzistentní (ne)schopnosti (a často fakt nerozumné chování) jen podtrhly přiznanou brakovost celé produkce. 50% ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začal skvěle a po většinu času tak pokračovala. Představení mnohovesmíru se povedlo více než obstojně a Zoom byl jako záporák výborný. Skvěle provedená byla i Země 2. Bohužel se ke konci začalo objevovat až moc nelogičností a hlavně nepochopitelného chování postav, hlavně tedy úplný konec posledního dílu, který mi přijde, že prostě chtěli tvůrci na konci něčím šokovat. Jsem zvědavý, jestli to skutečně povede k tomu, k čemu to vedlo v komiksech. Jinak je to skutečně jen zbytečné. Série 2 - 90 % ()

Galerie (366)

Zajímavosti (2)

  • Když jdou Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) a Wells (Tom Cavanagh) ze Země 2 portálem na Zemi 2, tak Wells Barrymu řekne, že uvidí „všechno“ a v tom údajném „všechnu“ vidíme Supergirl (Melissa Benoist) ze seriálu Supergirl (od r. 2015), což naznačuje jak jejich společný crossover Worlds Finest (), tak i to, že se Supergirl později přičlení k Arrowversu, ke kterému patří právě Flash. (JG9)

Reklama

Reklama