Reklama

Reklama

Flash - Série 2

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 16 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Robbie Amell, Wentworth Miller, Victor Garber (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Mladému superhrdinovi Flashovi se podařilo s pomocí svých blízkých překonat už mnoho nebezpečí. Ale v pokračování oblíbeného seriálu ho čekají další, ještě větší výzvy. Cesta na alternativní Zemi v jiné dimenzi je otevřena a strašlivý nový nepřítel Zoom už číhá za rohem! Pomůže zkušenější a ostřílenější superhrdina Arrow? Jak si Barry alias Flash poradí s vlastním zlomeným srdcem? A podaří se mu konečně očistit jméno neprávem odsouzeného otce? (TV Prima)

(více)

Recenze (25)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší jak bratrská televizní série Arrow, ale popravdě s tou Zemí 2 a všemi těmi dvojníky a novými postavami, se kterými se většinou zametlo tak rychle, že jste si jejich přítomnosti ani neměli moc co povšimnout, to už bylo dost za vlasy přitažené a klasicky pitomé chován některých postav, obzvláště té hlavní, už bylo v podstatě naprosté skalpování (přitažení za vlasy je málo). Přesto to povětšinu série šlo a bylo koukatelné. Nějak ale nevím, co chtějí pořádně vymyslet v S03, protože s těmi rodinnými vztahovanými mišmaši to DC/CW seriály moc neumí a spíše tomu škodí (viz právě Arrow), tak aby to nešlo do hnoje obdobným způsobem, bacha na to. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flash se rozběhl v první řadě tak rychle, že ve druhé {hlavně ve druhé polovině) sérii už se trochu zakuckal a ztratil dech. Pro první polovinu a dokonalé představení a budování strachu z nového protivníka Zooma, nemám výtek. Bohužel pak přišla nemilá stagnace co se týče kvality a rázem to byl už spíš strmý sešup. Zoom ztratil své kouzlo v momentě, co se nám ukázala jeho pravá identita a celé budování jeho postavy tak bylo v tahu. Sem tam se ještě tvůrci snažili tam mermomocí narvat nějaký plot twist, ale občas to zavánělo už trochu kýčem a hlavně ke konci už nevěděli kudy kam. Představení Země 2 a s tím spjatí tzv. "doppelgangeři" byli rozhodně zajímavým zpestřením série, ale asi nic, na čem bych stavěl celou řadu. Co ale komiksovky z CW stáje pořád umí, jsou crossovery a ten se Supergirl rozhodně povedený byl. Kara se do Flashe hodí náramně (ikdyž samozřejmě jen v omezeném množství) a bylo vidět, že si to oba herci dost vychutnali. Takže prosba do budoucna, neřešte už v těchto seriálech vztahy typu "budeme spolu?", "nebudeme spolu?" a radši se soustřeďte na to hlavní. Na nejrychlejšího muže planety. Na Flashe!. PS: To prohlašení "nejrychlejší muž planety" je trochu ironické, protože ikdyž zazní na začátku každého dílu, neproběhla jediná epizoda, kdy by to byla pravda. 75% ()

Reklama

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nebyla tak dobrá jako první to je jasné, ale pořád mě bavila a byla super pro mě, takže zajímavý příběh a Flash se pohybuje dál a jde to dobře. Nový Wells mě baví a určitě nepřestane bavit. Staré postavy mi chybí, ale najdou se i nové, které tomu dávají nový nádech a celé druhé sérii dávám 5 hvězd sice slabších než u první ale co. 9/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoom? U jeho odhalení jsme netrpělivě všichni zarytí fanoušci z jakýchkoli koutů světa čekali dlouhé týdny. A když to jednou konečně přišlo, já osobně jsem zamrzl s otevřenou pusou. Po excelentním konci předcházející řady jsem se bál, zda se dá ještě úspěšněji navázat a bylo mi potvrzeno, že možné je v rukou takto talentovaných tvůrců opravdu leccos. 10/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S menším odstupem můžu potvrdit vynikající začátek série a sice ne strhující, ale velice solidní finále. 6. a 20. dokonce naprosto luxusní díly, mezitím však obyčejné výplňkové díly a o mnoho slabší, ale to se dá u 23.-dílného seriálu tak nějak očekávat. Co mě ale těší, že i tentokrát se tvůrcům podařilo připravit zajímavou zápletku, různé konspirační teorie, které zamotají hlavu i ortodoxním fanouškům a znalcům komiksů a je vidět, že komunita si v tom libuje. Teď jen doufat, že CW zlomí to své prokletí se třetími sériemi a bude to opět super pokoukání. Tentokrát mi to matematicky vyšlo na 4*, holt těch 3* dílů tam bylo tentokrát o něco více než minule. Už se těšim na Flashopint paradox, bude to ještě velký! ()

Galerie (366)

Zajímavosti (2)

  • Když jdou Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) a Wells (Tom Cavanagh) ze Země 2 portálem na Zemi 2, tak Wells Barrymu řekne, že uvidí „všechno“ a v tom údajném „všechnu“ vidíme Supergirl (Melissa Benoist) ze seriálu Supergirl (od r. 2015), což naznačuje jak jejich společný crossover Worlds Finest (), tak i to, že se Supergirl později přičlení k Arrowversu, ke kterému patří právě Flash. (JG9)

Reklama

Reklama