Reklama

Reklama

Galveston nám přináší syrový příběh o zabijákovi jménem Roy Cad (Ben Foster), který při plnění jedné zakázky náhodou zachrání prostitutku Rocky (Elle Fanning). Od této chvíle se jejich cesty zkříží. Když jsou oba na útěku, tak si Rocky vyzvedne svou malou dcerku. Zdánlivé chvilkové štěstí, kdy si chtějí dát dohromady své životy, se ale pomalu a jistě krátí. (PROCESOR)

(více)

Recenze (30)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Scénář mi přišel jako 40 let zapomenutá eastwoodovka, bohužel Ben Foster ačkoliv dobrej herec prostě Clintovo charisma nemá a proto ten film od začátku pokulhává, nějak jsem mu to jeho polepšení nežral. Ve výsledku několikrát viděnej film v jiným balení, nijak zvlášt dobrej ale ani špatnej. Jen ten závěr tam bejt nemusel. ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Poměrně důsledná, zároveň však bezduchá adaptace. Chyběly mi výrazné vnitřní monology, postavy jsou dost zploštěné, takže mi na nich takřka nezáleželo (jakkoli jsem si je v knížce zamiloval). A pouze na (dost přímočaré) zápletce se tenhle příběh vystavět bohužel dost dobře nedá, přičemž si nic jiného na plátno neodnesl. Civilní, chladnější atmosféra ve výsledku v klidu, ale těch pár vedlejších linek to úplně zabilo. Ben Foster tam sednul, bloncka daj daj. Ergo celkem příjemná, ale i zbytečná jednohubka. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Chlap zachrání pipinu, pak s ní jede někam do řiti, pak tam dojedou a pak tam jsou a pak tam nejsou. Nuda a blbost jak sviňa. (2%) ()

anaad 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné. Dobrá atmosféra, velice solidní herecké výkony. Z celého příběhu je cítit určitá dočasnost, ale nijak se netlačí "na pilu". 3,5 hvězdičky ()

Reklama

Reklama