Reklama

Reklama

Síla naděje

  • USA 1000 to 1 (více)

Obsahy(1)

Žádné překážky nejsou příliš velké. Cory Weissman byl vysokoškolskou basketbalovou hvězdou, která získala na střední škole 1000 bodů a očekávalo se, že bude vynikajícím atletem na Gettysburg College. Cory je ambiciozní a tvrdě pracující student, který se chystá převzít bodové vítězství, ale na začátku druhého ročníku prodělá mrtvici. Pouze rychlá akce jeho nejlepšího přítele Popse a závody s časem o záchranu jeho života při atletickém tréninku zabránily jeho smrti. Cory bojuje proti smrtelné hrozbě za pomoci své matky, terapeutky Tiny, oddaného basketbalového trenéra a lásky své přítelkyně, která ho miluje právě takového, jaký je. Navzdory mnoha výzvám – náročné a vleklé fyzikální terapii a temným momentům, kterým musí čelit, Cory zvládne tuto epizodu svého života za podpory svého nejlepšího přítele, rodiny, školy, a co je nejdůležitější, svého vlastního nezdolného ducha. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slušný film TV rozmerov s dobrým posolstvom a neznámym skutočným príbehom. Koľko ich takých možno je, len ich treba nechať vyplávať na povrch. Pozitívna myšlienka, že nikdy to netreba vzdať. A na druhej strane varovanie, že naozaj nikto nevie dňa ani hodiny. Nikto netuší, čo na nás naše telo chystá, žiaľ ani naši doktori. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

pět dávám za to,že film může dát naději a povzbudit k boji lidi kteří se do takové situace mohou dostat.A u mrtvice nevíme nikdo dne ani hodiny ,kdy nás může potkat to samé.A i docela mladé lidi.jen nevím jestli by všichni měli tolik starostlivosti a péče jako v tomhle filmu.Realita se může hodně lišit.Řeč peněz apod. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi hezký (vlastně smutný) příběh chlapce, který se chce vrátit k basketu po mrtvici....sám jsem prožil něco podobného (dvakrát-myslím návrat, ne mrtvici), takže jsem se do role docela vcítil....je to sice s béčkovými herci a průhledné jako pauzák, ale docela dojemné... za mě poctivých 90% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasny film,aj ked smutny podla skutocnej udalosti o mladom chalanovi,ktory dostane mrtvicu,no nevzda sa a bojuje so zivotom i s tym,aby sa opat mohol vratit k milovanemu basketbalu,David Henrie podal skvely herecky vykon...:-) ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Béčkový film, s neznámymi a hlavne nezaujímavými hercami. Absolútne bez emócií a to je kritická chyba tohto snímku. Príbeh nudí a komentáre Coryho sú otravné. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Fakt podobné filmy nemusím, je ich milión, všetko na jedno kopyto a dostávajú neľútostne odpad! po pár minútach sebatrýznenia, ktoré si tak rád doprajem sledovaním podobných sračiek. No tu musím povedať, že film má v sebe niečo čo ma donútilo ho sledovať do konca, ok drtil som pri tom na kompe, ale tak, či tak mu dám slušné a u mňa výnimočné tri*. ()

Reklama

Reklama