Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluk, kterého šikanují, najde útěchu v online hře. Jedna spoluhráčka se s ním pak chce osobně setkat, aby mu pomohla se jeho tyranům postavit. (Netflix)

Recenze (4)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Dobrý návod jak se zbavit šikanovačů i když dost drsný. Taky nejsem zastáncem biblických rad typu: "Ty po mě kamenem, já po tobě chlebem" ale ani "Oko za oko, zub za zub". Najít si v životě nějakou strategii proti nepříteli se prostě šikne a jeden se může přestat bát života když mu dá ochutnat jeho vlastní medicínu...Za mě 85% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie severské veci v súvislosti so šikanou vždy zaváňajú špičkou - Zlo alebo Klass sú nezabudnuteľné snímky. Tento na nich nesiaha a nie je pôvodne ani severský. Ale nemá od toho ďaleko. Ben X som nevidel a preto mi prekvapenia a vypointovanie celého príbehu ostalo vychutnať si rovno tu a bol som dosť spokojný. ()

Reklama

Hovadin 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem neviděl, nemohu tedy srovnávat. Nicméně i když příběh není původní, tak film jako takový určitě stojí za to. Další z rodiny Skarsgardů ukazuje, že herectví je v rodině na prvním místě a předvedl skvělý výkon. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Elias (Valter Skarsgård) zmíní, že někdo kdysi řekl: „Šílenství znamená dělat stejnou věc a očekávat jiný výsledek.“ To samozřejmě neřekl nikdo jiný, než samotný Albert Einstein. (Hovadin)

Reklama

Reklama