Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 8

Recenze (190)

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Roztomilý lego? Co to kurva bylo? Udělat z toho fakin animák pro holčičky, no jestli vůbec pro ně.. spíš pro postižený lidi, buď je celý ČSFD pod 12 let nebo je úplně rytarded.. Samý kjůt mrdky, se zasranýma očima a barvičkama. Celé pojebané jen jak to jde.. Tenhle animák jsem měl rád... a muzikál? To mi ještě chybělo, aby lego postavičky zpívaly.. jak tohle vůbec může někdo rejt kladně? To jste neviděli jedničku? Tohle se nedá, nedá se to srovnávat, a to to má skoro stejné hodnocení! Po Batmanovi, který je stejný šit, už seru na tyhle lego filmy! NINDŽAGO byl teda kurva klenot oproti těmhle dvoum! O tom není ani co psát.. zkurvená prasárna! :) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Lego Movie 2" bude ďalším filmom do série Lego filmov. Pokračovanie, na ktoré sme čakali dokopy 5 rokov. A myslím si, že dôstojné, uspokojivé a schopné. Počas prvých dvoch tretín som bol síce poriadne zmätený a vôbec nerozumel ničomu čo sa okolo deje. Ale našťastie sa pri konci opäť všetko vysvetlí a bude to dávať zmysel. Niektoré narážky vo filme som pochopil bez toho, aby mi ich museli potom vysvetliť, no iné mi film musel na konci vysvetliť. A musím povedať, že až potom mi došlo, čo je vlastne ten "Armamagedon". Humor filmu je dobrý a funguje, hoci miestami som vedel niektoré fóry jednoznačne predvídať a vedel čo sa asi udeje. Ale keď som sa zasmial, tak som sa smial. A niektoré narážky ozaj pobavili. Postavy sú dobré, hlavná myšlienka filmu je skvelá a hlavne vďaka nej sa potom môj názor o niečo zlepšil. Lebo keď si to vezmeme, žiadna strana reálne nie je zlá. Obe strany majú pravdu, obe sú v práve a reálne nemôžem povedať, že by bolo niečo niekoho vina. Je to len ukážka toho, že niektoré spory sú skutočne ťažké a každý to vníma zo svojho uhla pohľadu. Hudba je okey, aj keď by mi nevadilo, keby sme sa bez nej obišli. Ale je to v pohode. Myslím si, že ak máte decká, tak na film s nimi choďte. Možno si počas prvej polovice budete myslieť, že je to totálna hovadina, no potom keď sa všetko prepojí a dá to zmysel, tak si z toho aj niečo odnesiete a možno vám to niečo pripomenie zo svojej minulosti a svojho detstva. Je to možné. Hodnotenie: B ()

Reklama

Janega 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo v prvom filme sa im veľmi dobre podarilo vystihnúť rozdielny pohľad medzi dospelým a dieťaťom, na čom vybudovali aj dej, tentoraz sa zamerali na vplyv dnešnej popkultúry na dospievajúce deti. Možno to napr. vidieť na chlapcovom pochmúrnom vybudovaní lego sveta, kedy je dnes u mládeži populárna najmä postapokaliptická tématika. A celkovo je film vystavaný na humorných odkazoch na dnešnú popkultúru. Každopádne mi dej prvého filmu prišiel zmysluplnejší, keďže išlo o vzťah rodič-dieťa. Tu zas riešený vzťah súrodencov mi neprišiel až tak zaujímavý, i keď aj ja mám mladšiu sestru a v ich veku to vyzeralo aj medzi nami rovnako, takže nebolo mi tu cudzie. A aj tentoraz sa im to podarilo výborne vystihnúť,. :) Stále ide o fajn zábavu, i keď už to nie je také nápadité ako prvý film. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Lego si do svých animáků díky licencím může přizvat téměř jakoukoli známou postavu a podle toho, tak i vypadá druhý Lego příběh. Všeho je tu tak nějak přespříliš a už to není tak svěží, jako to bylo poprvé. Děti s tím problém mít nebudou.Stále je to ohromně vynalézavé, barevné a s velkým spádem. Pro menší je tu zapojeno i Duplo a prostřihy do reálného světa a boje různě starých sourozenců. Mě to zase tolik neuspokojilo, ale chápu pro koho je tenhle vesmír stvořený. Peníze se na tom asi vydělávají krásně. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl fajn, ale tady mi přišlo, jako kdyby se Phil Lord s Christopherem Millerem zbláznili. Jakoby najednou byli bez nápadu, a tak stvořili tuhle rádoby vtipnou sci-fi slátaninu, z čehož půlku filmu tvoří jen přiblbá hudba. Vůbec tam nesedělo ani to přelínání mezi animovanou a hranou částí. Prostě špatný scénář a režisér tomu také nepomohl. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se objevuje několik narážek na to, že se Lego Batman film (2017) odehrává mezi Lego příběhem (2014) a Lego příběhem 2, jako například zmínka o záchraně světa nebo výskyt komorníka Alfréda, který v prvním díle nebyl. (Plukovnik538)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama