Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (191)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skutečně mě překvapilo, s jakou pompou odstartoval první Lego příběh a jak se za těch pár let povedlo, aby dvojka naopak naprosto profrčela světovými kiny. A za mě oprávněně. Ze čtyř filmů nejvíce žeru spin-off s Batmanem (pamatuje si ještě někdo Lego Ninjago?!), u něhož bych si dal klidně sequel a ačkoliv mi příliš nesedla ani jednička, Second part už je jen bohapustá zdímačka téměř pohřbené značky s miliardou lítajících kostiček, nevtipných gagů a tak strašně nudnými postavami (krom Batmana, samozřejmě), že už bych další díl asi nezvládl. Navíc tady už rezignovali na jakékoliv překvapení s živými herci (Ferell jen nadává mimo záběr), takže je nejvyšší čas to zabalit. Warneři opět zabili další sérii po 4 filmech.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Druhej dil jede vicemene na stejny vlne, jako ten prvni, jen proste ty parodie uz nejsou tak vtipny jak napoprve. Pribeh sam o sobe je sice dostacujici, ale nakonec se z toho vyloupne trapna usmirovacka sourozencu. Jinak neni moc co resit, dej svizne uhani kupredu, neustale se neco deje, spousta forku, chytlavy pisnicky, sympaticky postavy, fajn animace, takze vlastne spokojenost, ale stejne to pusobi trochu zbytecnym dojmem. Lepsi 3*. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mimozemští návštěvníci z minulého dílu po sobě nechali pustou poušť ve stylu světa z Šíleného Maxe, ale bude hůř. Přichází třpytky a flitry... Sestrovražedý souboj začíná. Pokračování přišlo o moment překvapení, ale pořád má kouzlo. Skvělá zábava s hromadou odkazů, i když tentokrát více pro děti, děti dívky. Musím že sklepa vyhrabat krabice. Cítil jsem se téměř pohnutě. Není moc dětských filmů, které vám řeknou, že dospět je špatné. Že dospět znamená prakticky skončit. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Fuha, na jednu stranu super snímek, který zapadá do kategorie "Pro celou rodinu" a na druhou stranu méně povedené pokračování prvního dílu. .. Za ty narážky na mnoho filmů bych dal čtyři hvězdy, ale nejednou jsem při sledováni nudou vzdychal, takže dám o trochu méně procent. .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Na pocudovanie sa mi to pacilo/ nepacilo podobne ako jednotka. Pustal som to len preto ze ani v TV nebolo vobec nic. Cakal som, ze po skusenosti s jednotkou to vypnem po 20 min. Neviem co sa stalo, ale prezil som bez zavaznej ujmy. Ak neratam, ze na prvy krat som asi po hodine odspal. HA HA. Druhy krat som tomu dal sancu mozno preto, ze som od toho necakal vobec, ale vobec nic a neprislo mi to az take slabe. Napadov to malo tonu, odkaz na nieco v kazdej scene, takze vas to zahlti viac ako akykolvek hrany film. Dopozeral som to a zivot ide dalej. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Herečka Stephanie Beatriz (Sweet Mayhem) má na pravém obočí malou jizvu, která byla způsobena dost ironicky. Když jí bylo 10 let, upadla a rozřízla si obočí právě o stavebnici LEGO. (Tet.Ew)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama