Reklama

Reklama

Fanfán Tulipán

  • Itálie Fanfan la Tulipe (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kdepak je mladý bouřlivák Fanfán? Hledá ho celá vesnice v čele s otcem mladičké Marion: Jejich předtucha je správná, v jedné z kupek sena je určitě najdou. Marně se Fanfán snaží o útěk, rozezlený otec jej dostihne a trest by měl být na doživotí. Čeká ho cesta k oltáři s krásnou Marion. Ale přesto, že má tato mladá venkovská dívka všechno, co má mít, Fanfánovi se ještě nechce do venkovského chomoutu. Když mu krásná cikánka předpoví z ruky šlechtickou budoucnost, má hned o důvod víc, proč ze svatby utéct, byť k verbířům. Fanfán udělá všechno pro to, aby se věštba naplnila a on se oženil s královskou dcerou. (Česká televize)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Zhlédl jsem to v barevné verzi, která se vysílala na ČT 1 a spokojenost. :-)

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

to kolorování by měl někdo zakázat. ty přesaturované a nepřirozené barvy - to je prostě zrůdnost

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

NinadeL: Bál jsem se, že to bude horší. Tohle ještě jakš takš jde.

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Je to celkem vybledlé. Přijde mi jako omalovánka. Před časem jsem viděl staré, asi 30 let, časopisy a ty měli podobné barvy (mohlo to být ale i tím, že vybledly).

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

Přesně tak, tenhle film sice tuším už taky počítačově obarvili (blee), ale originál je pochopitelně černobílý! Barevný je pouze onen otravný a naprosto zbytečný remake...

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

čmelák: Dabingu je pravda škoda, ale originální znění je beztak nejlepší - a černobílý ten film být má, ne? Já si naopak na DVD nestěžuji, má velice pěkný obraz i zvuk. Jen ten nový dabing to trošku kazí...

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Pozor na koupi DVD s tímto filmem! Obsahuje černobílou verzi s letošním dabingem, no prostě další paskvil od HCE.

Vladka33

Vladka33 (hodnocení, recenze)

Gérard Philipe je ako Fanfan neprekonateľný :) má v sebe kusisko šarmu, humoru, dobrodružnosti a určitý druh rebélie..... nemám k tomu viac čo dodať (kto videl, ten ma určite chápe). Skrátka si ho musíte zamilovať :D a i preto patrí k mojim najobľúbenejším filmom.

Reklama

Reklama