Reklama

Reklama

Wisin feat. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Portoriko, 2014, 4 min

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Wisin & Jennifer Lopez & Ricky Martin prostřednictvím latinskoamerických rytmů oznamují, že léto se nezadržitelně blíží a je třeba před ním napumpovat do žil nějaký adrenalin. Portorikánský zpěvák nesoucí umělecké jméno Wisin se při příležitosti vydání svého nového alba spojil se dvěmi zajímavými osobnostmi, které jsou mu hudebně i naturelem blízké. Tentokrát je bez svého kmenového parťáka Yandela, se kterým sdílí hudební kariéru ve dvojici už pěknou řádku let. Písnička je nazpívána ve španělštině, což je velmi dobrá změna pro posluchače, oproti stále v hudbě dominující angličtině. Podle stylingu interpretů, a především Wisinovy úvodní prezentace, kdy se jako nějaký tvrdý hoper zjeví na scéně ve zpomaleném, obsesivním záběru, to vypadalo na agresivně pojatou záležitost, a ani příliš adrenalinové dávky jsem se nedočkal tak, jak bylo avizováno, ale rytmicky písnička šlape prostřednictvím precizně obrazově propracovaného klipu. Jeho stagnace, co do akčnosti dění, není až tak na škodu.V podstatě střídavě jsou záběry házeny na rozparáděnou a skvěle nastajlovanou Jennifer Lopez, která dává písničce silný sexuální výraz, pak se kamera přeleje na klidného Rickyho Martina, u kterého při pohledu na něj slečny litují, že se přiznal k náklonnosti k mužskému pohlaví a zbytek hudební kulisy obstarává Wisin, kterého ti dva během písničky spolehlivě válcují svými výrazovými prostředky, i když on samozřejmě také nechtěl zůstat pozadu. Song rozhodně nepatří svým pojetím k hudebním vrcholům, které bych si pouštěl pořád dokola a Jennifer má lepší hity ve spolupráci s rekordmanem Pittbulem, ale technické a obrazové kvality má klip na špičkové úrovni. Takhle má vypadat klip současnosti, kdy se příliš extra nevymýšlí, protože trojice interpretů to svojí přítomností pozvedne sama od sebe a obstará to, co kreativita scénáře plně nepokryla. Hvězdičku jsem strhl jen kvůli mé nízké oblibě songů stavějících na latino rytmech. Mé hodnocení: 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto pózerstvo veľmi nevyšlo. A hlavne vyslúžilci ako Ricky a Jennifer by sa mali nad tým trochu zamyslieť a točiť niečo prízemnejšie. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Je to hodně slušná věc jak klip tak track... Který je hodně chytlavý... Pohodová odechovka... Přítelkyně to má hodně ráda a já to slyším jednou do tejdne, takže sem byl asi ,,nakažen"... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama