Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Je rok 3085 a mezigalaktický svět zažívá éru pokroku, mimořádných technologií a především vědění. Přesto se nikomu nepodařilo vyřešit problémy jako jsou zločiny, spory z minulosti nebo jak přesně říci a vyjádřit to, co má kdo na mysli. A co víc, přibyly k tomu další problémy typické pro tuto dobu. Právě z tohoto důvodu jsou zde odvážní hrdinové (děti ještě slavnějších hrdinů) - Chris, Beth, Wallow a Danny - kteří zachraňují Vesmír neustále dnes a denně, protože je to jejich denní chléb. Mimo jiné ale zažívají i vlastní trable, či potyčky s budoucím Chrisovým já. Co je ale na jejich dobrodružství zajímavé, nikdy nikdo nemůže očekávat, jak se vyvine, jak skončí nebo jak bude vlastně probíhat. (P. J. D.)

(více)

Recenze (12)

Efik_CZme 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako absolutně náhodné jevy seskládané za sebe ve zvrácené posloupnosti. Pro určité procento populace velmi vtipné. Never doubt the worm. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Nevím co tvůrci berou, jistě to však musí být hodně silná látka, protože něco tak silně ujetého a zároveň mile vtipného se jen tak nevidí :) ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

I don't know what the hell's going on here, but I like It! Koktejl WTF ujetostí, které dohromady tvoří naprosto jedinečný zážitek. S01 85%. S druhou sérií jsem kompletně propadl! Jelly Kid, Catbug :3. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pobaví některý hláškami či nějakým malým vtípkem. Není to pro běžného diváka, fanouškům Ztracených by se to mohlo líbit, bo to byla taky pičovina. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

První díl zatím celkem vtipný. Uvidím jak se to vyvine. Druhý díl úžasný. Zatím to vypadá na skvělý seriál. Po shlédnutí první série, tento seriál zaujal místo v mém srdci. Trochu to sráží fakt, že třetí série není legálně dostupná v ČR. Celkem smůla, seriál je to jinak hodně povedený. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohoto seriálu určitě jedou na velmi silném matroši, jinak to není možné. Pár dílů je povedených, ale většina jich je stupidních nebo naprosto bez smyslu či pointy. Hodnocení: 40/100. ()

Hanzell 

všechny recenze uživatele

Ultimátní zbraň hromadného ničení proti všem racionálním principům a logickému smýšlení. Vypněte mozek, ubalte špeka, polechtejte sliznici špetkou brazilského alkaloidu a vychutnejte si těch několik málo minut kreativního blaha... ()

Reklama

Reklama