Reklama

Reklama

Allyson a její kamarádky se rozhodnou, že si udělají večer samy pro sebe - zábavný večer plný povídání a dobrého jídla. K tomu potřebují jen spolehlivé manžele, kteří by dokázali pár hodin pohlídat děti. Co by se mohlo pokazit?
Allyson (Sarah Drewová) a její kamarádky se jednoho dne rozhodnou, že si udělají večer jen samy pro sebe - zábavný večer plný příjemné, nevázané konverzace a dobrého jídla, které nebudou muset rychle sníst. K uskutečnění této myšlenky potřebují jen spolehlivé manžele, kteří by se dokázali alespoň na několik hodin postarat o děti. Co by se mohlo pokazit? (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (46)

hwnd odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle vážně bolelo. Parta pipin, která dostane od maminkovských povinností volno na večer nejspíš tak po pěti letech (podle velikosti dětí), se vydá pařit, přičemž k paření ani nedojde a partička zažívá cosi, co není ani vtipné, ani k zamyšlení (ikdyž žánr filmu by to nejspíš ani nedovolil). Do toho parta jejich drahých poloviček, která se o poměrně velké děti nedokáže na jeden večer postarat, zažívá hromadu rádoby-vtipných, ale spíše diváka-mučících taškařit. Vrchol, kdy se vším vypomáhá motorkářský dobrosrdečný gang už byl moc i na mě a musel jsem sebrat i tu poslední hvězdičku, která mi za sledování ještě zbyla. Tohle opravdu ne, to není ani komedie, ani romantika, to je prostě vyhozený čas. ()

Spilif 

všechny recenze uživatele

Myslím že je to normální komedie, která ani nijak vyjímečně nevyčouhává z řad podobných filmů, přemýšlím co mě nejvíce pobavilo byly to dva momenty a to nápis"svoboda" v kalendáři a otázka "mám tu nůž, kdo ho chce?" Tenhle fim potěší každýho kdo má doma sviště a možná je fajn i protože je to vlastně pihled do duše žen na mateřské dovolené nebo v domásnosti;). ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Zadejte si do slovníku synonym (třeba internetového) pojem "upřímný"......"srdečný; prostoduchý; přátelský; opravdový; otevřený; dobromyslný; přímý; poctivý; přímočarý; čestný; bodrý; dobrosrdečný; nelíčený"....tak tohle všechno je Máma na tahu, sympatická kombinace civilní a ztřeštěné komedie, jejíž ambicí není prorazit hráz, ale pouze prosté zabavit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobná odlehčená rozptýlení asi nikdo úplně neodmítne. Jenže těch pařeb a tahů je tolik, že už divák ani neví, zda minule viděl matky, vdovy nebo snad tchýně někde nad sklenkou něčeho ostřejšího. Další z kousků zaměřených na ženské publikum, který chce nabídnout záplavu fórků i morální poučování. Jenže obé je šroubované a prostě mdlé. Sarah Drew, která pro mě byla coby růžky vystrkující April hvězdou posledních sérií Chirurgů, a její kamarádky by rády večer jen pro sebe. Jak to asi dopadne, tušíme všichni. ()

secko 

všechny recenze uživatele

Film postavený pro amíky. Hlavní je rodina plus křesťanství a příběh už může být jakýkoliv. V tomto případě uječená neurotická zrzka vyrazí s kámoškama na pařbu. Před tím ona i její společnice svěří své děti manželům a může se jít pařit. Popisovat dál děj u těchto komedií nemá smysl. Hromada nesmyslných rádoby vtipných náhod dovede všechny na policejní stanici, kde si všichni pobrečí a řeknou si jak hrozné mámy jsou. To by nebyl amrický film aby vše dobře nedopadlo a proto jim pámbůh poslal do cesty dvoumetrového potetovaného týpka, který nakonec řekne neurotické zrzce pár vět o ježíši a vše je vyřešeno. V této chvíli je vše řetězovou reakcí napraveno a všichni jsou zas o něco šťastnější. Bez jakýchkoliv výčitek přihazuji toto béčko na hromadu mezi komediální béčka ostatní. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama