Reklama

Reklama

Pronásledovaný

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Celonárodne uznávaný kazateľ John Luther (James Remar) je poslednou prekážkou na ceste k rozsiahlej náboženskej reforme v USA. Keď americký senátor Donald Harrison (Bruce Davison) a jeho vlastní prívrženci Luthera unesú a namočia ho do vraždy nevinnej tínedžerky, musí sa vydať na útek pred prenasledovateľmi, aby odhalil pravdu. Zrazu má v pätách tím bývalých vojenských agentov, ktorí sa neúnavne snažia odstrániť usvedčujúce dôkazy. Z kazateľa sa stal utečenec a Luther prisahá, že odhalí každého, kto je zapletený do vraždy dievčaťa, alebo z nej profituje. Táto misia ho vystavuje tvárou v tvár blížiacej sa vlne perzekúcie, ktorá ohrozí celú americkú kresťanskú komunitu. (TV Markíza)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alespoň na těch pár procent to vyjde, i když je to hlavně proto, jak se James Remar snažil. Tohle je opravdu jen takový jednodušší "Uprchlík", kde je až moc jasné, jak to celé dopadne. Tomu, že dobro vítězí, tady prostě neuvěříte, ale někdo naivní si to prostě myslet může. A když už, tak rozhodně nezvítězí prostřednictvím církve. ()

Torpid odpad!

všechny recenze uživatele

Řemeslně zvládnutá instruktáž do nejtemnějšího kouta náboženství. Schematická hloupost filmu může posloužit jako očkovací vakcína vůči kultivovanějším projevům tohoto zla. Jde o to, být vždy ve střehu, když se někdo otočí k davu, vystoupí na stupínek, nasadí si vysokou čepici a začne mluvit o toleranci a lásce. Joseph Goebbels se na nás shůry usmívá a mne mrazí. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Neohrabaná křesťanská propaganda, ve které zlý senátor (Davison), křivě obviní z vraždy oblíbeného kazatele (Remar), a ten pak musí po vzoru Uprchlíka utíkat před policií a pokusit se očistit své jméno... Klasický příklad filmu, který produkovali ortodoxní američtí křesťané a jejich republikáští kámoši. Pobaví už začátek, ve kterém se dozvíme, že padouchem je senátor, snažící se o náboženskou rovnoprávnost a klaďákem naopak pastor, který se fanaticky drží Bible a nic jiného ho nazajímá. Celé je to tak neuvěřitelně jednostrunné a neohrabané, až je to sranda. Ačkoliv nešlo o drahý film, je solidně natočený a režisér Lusko se poctivě snaží, aby nebyl vizuálně triviální a daří se mu to. Na rozdíl od stupidního scénáře. I herecké výkony jsou lepší, než by si podobná kravina zasloužila. Remar nebo Davison jsou zkušení charakterní herci a dokážou s kamenným ksichtem odříkat i ty nejstupidnější dialogy. A že jich tu je... Persecuted je jistým zvráceným způsobem velmi zábavný film. Má slušné tempo, dobré herce a debilní dialogy. Pokud si chce člověk odpočinout a trochu se zasmát, ideální kombinace. Ale George W. Bush je na ten film určitě hrdej. ()

Virusman666 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný pánbíčkář, takže film se mi moc nelíbil, ikdyž nebyl zas až tak nejhorší, aby si zasloužil hodnocení jako od Torpida - odpad, ale je to jeho věc, ovšem komentář od "inteligenta" s přezdívkou "Wacoslav1" je poněkud ibecilní, napsat Americký kokoti, to je jaksi vrchol arogance k národu, který dal světu nejlepší filmy a bez nějž bychom nemuseli mít doma ani telku, protože by byla zbytečností... Mám pro tebe jednu dobře míněnou radu Wacoslave1 - čum na ruský sračky asi tak měsíc v kuse, pak napiš... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po komentáři od vegetola jsem si to prostě musel sehnat. To byla výzva, holt jsem nemohl odolat a nakonec tomu ze sebezapřením ty 2* dám, protože je to zkrátka podobně jako jiný absurdní propagandy tohoto typu tak retardovaný, že otrlý divák se může i zvráceně pobavit. Každopádně režisér se od Hurikánu smrti přeci jenom nepatrně zlepšil, herci nehrajou nejhůř, ale z toho rádoby poselství se mi chce občas grcat, ale co už dám tomu víc než Clintovi! Všechno to jsou Americký kokoti, ale tohle céčko aspoň nic nepředstírá.25% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama