Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suk-won (Woo-seong Jeong) přichází na policejní stanici, aby nahlásil sám sebe jako pohřešovanou osobu, jelikož trpí ztrátou paměti. Postupně zjišťuje, že o paměť přišel při autonehodě, je úspěšným právníkem a díky ztrátě paměti je z něj jiný člověk. Aby uklidnil své zaměstnavatele, navštíví psychiatra, kde narazí na Jin-young (Ha-neul Kim), která ho na první pohled zaujme. Dají se dohromady, nastěhují se k sobě a Jin-young začne plánovat stěhování a nový život v Nizozemí. Suk-won ovšem i přes její protesty stále pátrá po své minulosti. Podaří se mu ji odhalit? A kdo je ve skutečnosti Jin-young? (LangiJ)

(více)

Recenze (7)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak to prostě plynulo. Pořád jsem čekala, kdy se něco stane a já se do toho fakt zakoukám, to něco ale přišlo až v samém závěru. Asi protože jsem věděla, o čem film má být, tolik mě to nechytlo. Nicméně na spolupráci hlavní dvojice jsem byla zvědavá. Zpočátku se mi k sobě moc nehodili, Kim Ha-neul mi přišla místy až otravná, ale jak se postupně odkrýval příběh, musím říct, že to byl povedený výběr. Na jedno zkouknutí je to určitě zajímavý film, ale nejspíš už si ho znovu nepustím. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jung Woo-sung v romantice s Kim Ha-neul je sice neodolatelná nabídka, ale ten film taky o něčem musí být. A to je tady trošku problém. Ne, že by to bylo bez nápadu, věřím, že kromě mě i spoustu dalších diváků zajímalo, jak se to vlastně rozmotá. A dle mého názoru se tahle část podařila velmi dobře, na překvapení určitě došlo. Jenže to, jak se to předtím táhlo se filmu odpustit nedá. Chtělo by to víc chemie a trochu tu romantickou linku probarvit, udělat ji vřelejší. V tomhle směru podle mě režisérce a scénáristce v jedné osobě chyběl cit. Proto je z toho průměr, který pravděpodobně příliš mnoho diváků neoslní. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dráma o chlapíkovi, ktorý si vymazal spomienky na svojich posledných 10 rokov života. Prvú hodinu sledujeme jak sa postupne zbližuje s jednou ženou. Má to pomalé tempo a jednanie postáv príliš nedáva zmysel. Proste je to také divné, že divák od prvých minút tuší, že v tom bude zakopané nejaké veľké tajomstvo. Lenže tá pointa, ktorá potom príde nepostavý predošlý pútavý dej na hlavu, ale len konečne dodá tomu nemastnému neslanému príbehu nejaký zmysel. A aj keď za tým všetkým stojí veľká tragédia, tak sa žiadne veľké emócie nedostavia, pretože prvá hodina bola podaná strašne chladne. Vydržal som to sledovať len kvôli môjmu obľúbencovi Woo-seong Jeongovi. Pointa mi z časti pripomenula Memento alebo 50 First Dates. Ale kým sa k nej film dopracuje, tak je to strašná nuda. Existujú oveľa lepšie Kórejské melodrámy, takže nevidím dôvod strácať čas s touto. 5/10. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Ďalšia priemerná juhokórejská romantická dráma. Síce spočiatku to ešte možno trochu vyzerá, že by z toho mohlo byť aj niečo viac, témy ako v tomto prípade dlhodobá strata pamäti nielen romantický žáner vždy osviežia, ale inak to vlastne veľmi rýchlo prejde do klasických koľají. A tak sa z toho stane síce obstojná žánrovka, ktorá je ale viac zameraná na drámu, než na samotnú romantiku, takže je to aj trochu smutnejšie, ale podobné filmy si predsa len stále rád občas pozriem, takže sa mi na to bez problémov pozeralo, ale dúfal som v niečo viac. Strata pamäti a dokonca aj súdna línia mohli byť využité aj lepšie. A to nastane vlastne až v poslednej tretine, ktorá ponúkne aj nejaký ten zvrat a niekoľko nečakaných a zaujímavých momentov, pričom film ešte výraznejšie zdramatizuje a toto sa mi už dosť pozdávalo, keby sa v podobnom duchu niesol celý film, určite by mu to len prospelo. A filmu moc nepomáha ani obsadenie, síce hlavné duo tvoria moji obľúbenci, ale Jung Woo-Sung mi v romantickom žánri moc nesedí, aj keď samozrejme kultové A Moment to remember je výnimka a Kim Ha-Neul sa zase viac hodí do tých komediálnejších postáv v tomto žánri a nie dramatických, aj keď som rád, že som ju po dlhých rokoch zase videl. Takže napriek svojim osobitým kvalitám vytvorili skôr len priemerné žánrové duo a navyše vedľajšie postavy mi prišli dosť nevýrazné. A režijne je to už ten očakávaný bežný štandard. Takže na to jedno pozretie je to obstojná žánrovka, ale od témy a obsadenia by som čakal trochu viac. 62% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem klasická dramatická romance, kde nakonec jde více o to drama než o tu romanci. Jsou zde překvapivě drsné scény, hlavně s dítětem, ale na druhou stranu, kvůli tomu opěvovat film, který jinak nic moc nepřináší, to se mi zase nechce. Vizuálně pěkné, ale nikoli výjimečné, dějově nic převratného. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama