Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už vás nudí seriály, které mají jedny scenáristy, kameramany, skladatele nebo nedejbože herce? Tak právě pro vás je kolaborativní projekt Josepha Gordon-Levitta, který se po rozkvětu na internetu dostává i na televizní obrazovky. Unikátní epizody sjednocené ústředním tématem (číslo jedna, fantazie, hry, peníze,...) a prací tisíců lidí z celého světa nabízejí široký záběr nejenom stovek videokamer, ale také záběr přenesený, který zahrnuje krátké filmy, animace, písně či dokumenty ze světa vědy či přírody. Tak stiskněte zelenou šipku vpřed a kochejte se, co stvořili ti, kteří pro změnu zmáčkli červený kroužek. (Brousitch)

(více)

Recenze (11)

applause 

všechny recenze uživatele

Tento nápad se mi moc líbí a také se mi líbí Josephovo nadšení do toho, co dělá. Zatím jsem u druhého dílu, který jsem narozdíl od prvního zhlédla celý. Musím říct, že i angličtině celkem dost rozumím, když tam nejsou lidi, kteří to fakt chrlí, Josephovi jde rozumět v pohodě. Nechápu, jak ho to napadlo, co vytvořil, ale je to super. Vzhledem k tomu, že jsem 1. díl nezhlédla celý (přetáčela jsem pasáž s přírodou, která mě moc nezajímala a přišla mi zbytečně moc natažená), ale 2. díl byl úžasný, nedávám plné hodnocení, ale uvidím, co přinesou další díly. :) ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Myšlienka a dôvody vzniku sú super, Joseph je sympaťák, ktorý každým rokom naberá na hereckých kvalitách, ale predsa na 5 hviezd tomu niečo chýba. Uvidím ako sa budú vyvíjať ďalšie časti. ()

Aya.chan 

všechny recenze uživatele

Nápaditý, neotřelý, zábavný, inspirativní... Joseph Gorden - Levitt je naprosto úžasnej nejen herecky, ale i pěvecky, tanečně,... Takže za mě 5* a už se těším na další díly. ()

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Tak si vravím, prečo u nás nevznikne podobná reality-show, ktorá má kvalitu a baví. Namiesto toho v telke kŕmia hlúpe vrstvy ešte sprostejším odpadom ako Farma, Talent, Niekto hľadá ženu a pod. Keď sa to tak vezme, ani to nie je zložité, ľudí na to určite máme, ale ... veľké ALE. Klobúk dole Joseph. Pilot: 85%, 1. séria: N/A ()

Reproduktor 

všechny recenze uživatele

Jedinej pořad, kvůli kterému bych si byl ochotnej zapnout TV. Jo počkat, já žiju v ČR kde boduje Ulice, barevná ordinace a kde jaké další hovno. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Budu opakovat to, co napsali druzí: samotná myšlenka HitRECord je naprosto úžasná, její uchopení je svižné, má šťávu a baví mne. Škoda jen, že jednotlivé díly jsou zatím dostupné jen v AJ, má jazyková vybavenost není 100%, takže mi dost věcí uniká a nemohu si vše vychutnat tak, jak bych chtěla. ()

tabackej 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka a perfektní provedení! Hodnotím sice po první dílu, ale pevně věřím, že si to kvalitu zachová a nové díly se začnou rychle objevovat. Tomu by mělo pomoct i to, že od srpna 2015 je tato show dostupná na Netflixu. ()

Kritik 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přesně se tím snaží Joseph Gordon-Levitt říci, ale celkem mi to sedlo a já jej obdivuji a držím mu palce :) ()

Reklama

Reklama