Reklama

Reklama

Je důležité, vymyslet takový výrobek, který bude mít úspěch. Ještě důležitější ale je, získat na jeho výrobu peníze. K tomu musíte mít přesvědčovací schopnosti, jak získat investora... (TV Nova)

Recenze (2)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý investorský pořad, kde se před skupinku miliardářů postaví obyčejné osoby mající buď zajímavý nápad nebo upadající byznys a snaží se výměnou za vlastnictví části svého byznysu (patentu,nápadu) získat potřebnou finanční náplast. Velice mne však mrzí, že tu není na konci každého dílu nějaký "reunion" - jinými slovy, že nevíme, jak jednotlivé uzavřené obchody nakonec dopadly. Našel jsem však jednu stránku, na které tyto informace jsou popsány. Odkaz zanechám v diskuzi.Edit: tak od půlky první série jsem se dočkal a mám radost, že v každém díle je tzv. Shark Update, kde vždy ve stručnosti představí jeden dříve úspěšně uzavřený obchod a dozvíme se, jak se jim daří teď, proto přidávám poslední, pátou hvězdu. ()

radimhasalik 

všechny recenze uživatele

Velmi inspirativní pořad. Podnikatelé si z něho mohou odnést řadu konkrétních doporučení pro svůj vlastní byznys. Navíc díky Shark Tank Update je vidět, jak se vybraným projektům daří. ()

Reklama

Reklama