Reklama

Reklama

Sherlock Jak: Detektiv v zoo

(seriál)
  • Česko Sherlock Jak (více)

Epizody(52)

Obsahy(1)

Slavný mistr dedukce v novém kožichu. Stejně jako jeho lidský jmenovec, také Sherlock Jak je obdařen jedinečným detektivním instinktem a dedukčními schopnostmi. Ty přicházejí vhod při řešení záludných případů, k nimž dochází v zoo, kde bydlí. Zdejší zvířata totiž řeší své sousedské neshody či si zjednávají zadostiučinění za nějakou křivdu vlastními silami. Kvůli tomu Sherlock zřídka kdy má šanci si v klidu zahrát na své oblíbené dudy, což nicméně mnozí z jeho okolí jenom vítají. Za pomoci důvtipné a snaživé kolegyně Hermiony odkrývá Sherlock jednotlivé stopy, na jejichž základě dojde k vyřešení jakéhokoli případu.
Francouzský animovaný seriál přejímá populární postavu z pera Arthura Conana Doyla velmi volně a spíš svou strukturou a snahou o interaktivní vtažení diváků do řešení případů spadá do kategorie detektivních rébusů pro malé děti ve stylu Otazníků detektiva Štiky. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Pampa 

všechny recenze uživatele

U všech kopyt a oháněk, hned jsem tam. Uhodnete, kdo je pachatelem dřív než Sherlock? Humorné detektivní minipříběhy z jedné ZOO. ()

Akrman 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších dětských animáků. Je fajn narazit mezi dnešními dětskými pořady (z nichž jsou mnohé fakt kreténské) na něco normálního. Možná škoda toho opakování. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Videl som len pár dielov, ktorým som nevenoval veľkú pozornosť a radšej by som sa mohol úžasom pozerať na strop nad mnou. Absolútne nevtipná rozprávka typu ,,Medveď Yogi" a ,,Lovecká sezóna", ktorá je úplne mimo mňa. Moje hodnotenie: 20% ()

Galerie (243)

Reklama

Reklama