Reklama

Reklama

Nováček James Gordon a jeho ostřílený parťák Harvey Bullock vyšetřují vraždu super-bohatých rodičů dvanáctiletého Bruce Wayna. (Netflix)

Recenze (7)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to konečně viděl i já.. to obsazení mi sedí jak prdel na hrnec. Občas se sice našly nějaké drobnosti (divné výstřiky krve), ale ta atmosféra a ty postavy o kterých víme, co se z nich stane, prostě luxus. A mojí nejobílbenější se stala Camren Bicondova, nechci bejt za pedofila, ale neskutečně jí to tam sekne...jo a mladej Bruce IMHO úplně dokonalej, skvěle se na to hodí, celkem doufam, aby ho nevyměnili za někoho staršího (což se asi stane, když tam budou podle vašich slov časové skoky mezi sériemi) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní epizoda Gothamu mě hned zaháčkovala, tvůrcům se podařilo vytvořit příjemně temnou atmosféru, velice se mi také líbí fungující mix současnosti a minulosti, v jedné chvíli se dívám na gangstera jako z 20.- 30. let a chvíli nato zazvoní někomu mobilní telefon, to nemá chybu. Potěšilo mě i obsazení jednotlivých postav, Jada Pinkett Smith jako Fish Mooney mě velmi baví. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Nikdy by ma nenapadlo ,že ma zaujme komixový seriál ,nie to seriál z DC UNIVERSE! TAKTO MAJÚ VYZERAŤ KOMIXOVÉ ADAPTÁCIE A NIE AKO NOVÁ JUSTICE LEAGUE!! ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná epizóda jak sa patrí. Predstavenie postáv (aj budúcich záporákov), načrtnutie niekoľkých dejových liniek - to všetko skvele funguje. Akurát som chcel vidieť viac celú rodinu Wayneových (keďže sa jedná o seriál, a navyše dosť dlhý), aby sme sa im trošku viac povenovali. Možno z tej technickej stránky by som trošičku skritizoval strih a aj hudbu (niečo viac dramatickejšie by sa hodilo určite lepšie). Ale inak čo sa týka príbehu, tak tam nemám skoro žiadne výhrady. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanouškem komiksů, ani Marvelovek, přece jen mám už svůj věk a nevyrůstal jsem na tom, naše generace měla Rychlé šípy.Tohle mi doporučil syn a mě se to moc líbí..Ovšem fanouškem tohoto žánru se přesto nikdy nestanu, jsou to většinou bezduché sračky pro americké děti.Tam to má tradici, u nás to nikdy nemělo a nikdy mít nebude. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně volá Harvey (Donal Logue) Jimu Gordonovi (Ben McKenzie) a říká mu, že se setkají na 4. a Grundy. Pravděpodobně se jedná o odkaz na postavu záporáka Solomona Grundyho, který je taky od DC Comics. (henrycruel)
  • Ben McKenzie (Jim Gordon) utrpěl při natáčení bojové scény na střeše úraz, když narazil hlavou do betonového sloupu. (henrycruel)
  • Epizoda byla speciálně promítána na Comic-Conu v San Diegu 26. července 2014. (Varan)

Reklama

Reklama