Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon s Bullockem mají za úkol odhalit identitu samozvaného mstitele, který se zaměřuje na zkorumpované občany Gothamu. Zbavuje se jich originálním způsobem. Připoutá je k meteorologickému balónu a vyšle je k nebesům. Morální otázkou zůstává, zda je však záhadný mstitel skutečným zločincem. Oswald Cobblepot se vrací do Gothamu. Začne pracovat v restauraci Dona Maroniho, úhlavního nepřítele Dona Falconeho, a brzy si získá jeho náklonnost. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že třetí díl mě vyloženě bavil jen proto, že se odehrává v oblíbeném světě a čerpá z oblíbené mytologie. Po řemeslné stránce nic extra, ale oproti jiným paskvilům nabízí alespoň nějaké individuality, které potěší. U mě jmenovitě samozřejmě Selina a Bruce s Alfredem, což sou pro mě nejsympatičtější vedlejší postavy. Fish Mooney mi nevadí, ale ani nijak extra nebaví, spíš mě ve trojce bavil hlavní případ s Balloon-manem, to celkem šlo, až na to, že se z něj vyklubal divnej týpek, co vypadal hubenější :D A jsem hodně zvědavý, jestli do příběhu výrazněji zasáhne Maroni, protože se tvůrcům povedl výborný casting, když obsadili David Zayase. Skvělý krok. ()

TheFilmThief 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gordon je 100% kladná postava, slouží v zkorumpovaném srdci strážců pořádku a určitě stojí za obdiv, kolik toho unese. Na druhou stranu má luxusní byt, hezkou přítelkyni a válečné zkušenosti. Žije si opravdu dobře (velký rozdíl oproti Nolanově Gordonovi), takže jeho neuhasitelná žízeň po dobru nejspíš pramení z jeho materiální zajištěnosti a vědomí, že někteří takové štěstí nemají. ()

Reklama

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takových, jako jsem já, bude víc, detektive." Případ s balóny byl zábavný. Maroni se po Temném Rytíři vrací a je více zajímavější. Má svůj gang a svoji restauraci :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od předchozí epizody mě tentokrát případ s meteorologickými balóny bavil, ještě lepší ovšem bylo sledovat pokračující vývoj Oswaldovy osobnosti. Jistě bych si bez problému našel důvody, proč ubrat nějakou tu hvězdičku, ale potom, co jsem v poslední době viděl z produkce Marvelu a DC, se mi nechce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jeden meteorologický balón nemůže zvednout dospělou osobu do vzduchu. Pro dospělého, jako je poručík Bill Cranston (James Colby), bychom potřebovali asi 35 balónků. (G....)

Reklama

Reklama