Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Gothamu se schyluje k důležitému hlasování o osud neblaze proslulé čtvrti Arkham. Starosta a Falcone prosazují projekt, se kterým původně přišli manželé Waynovi. Maroni by však chtěl předělat Arkham na velkou městskou skládku. A do toho kdosi začne vraždit radní z obou táborů. Cobblepot se mezitím stává provozním Maroniho restaurace a dere se stále výše na žebříčku donových oblíbenců. Fish Mooney shání pro svůj podnik novou zpěvačku a nemůže se rozhodnout mezi dvěma adeptkami. Jak tuto zapeklitou situaci vyřešit? (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu hodnotím za pět hvězdiček. Jistě, seriál má své mouchy, ale baví mě, atmosféru se tvůrcům stále daří udržovat a boj o moc v Gothamu se pěkně rozhýbal, takže jsem spokojen. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že jinak konzervativní hlavouni z Foxu promítli do seriálu podporu lesbiček, jsem zvědav, jak tuhle linku rozjedou, protože v tomhle dílu do toho vlítli naplno :D Btw : Penguin suverénně kráčí na místo nejvlivnějšího mafiána v Gothamu... ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"40 akrů, 26 městských bloků. Poslední velká nezastavěná čtvrť ve městě Gotham, Arkham." Pán s oční zbraní mě vůbec neoslovil. Lepší byly scény z podsvětí Gothamu ()

Reklama

Reklama