Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety děsil celý Gotham maskovaný vrah, který se zaměřoval na prvorozené potomky vlivných a mocných občanů. Případ měl tehdy na starosti Harvey Bullock se svým zkušenějším parťákem Dixem. Nyní se však série únosů a vražd začíná rozjíždět nanovo a podobnost se starými události nemůže být náhodná. Stále také probíhá vyšetřování domnělé vraždy Oswalda Cobblepota a detektivové Montoyová s Allenem konečně narazí na klíčového svědka, který jim má pomoci Gordona usvědčit. (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa doposiaľ o najvýplnkovejšiu epizódu. Čo ale neznamená chybu. 1. séria "Gotham"-u má 22 dielov, takže vyplňovacie epizódy, ktoré pôjdu výrazne mimo hlavnú dejovú líniu, si môže pokojne dovoliť. "Spirit of the Goat" sám o sebe nemá bohvieaký príbeh. Je ale fajn vidieť mladého zapáleného Harveyho Bullocka i bližšie priblíženie k Nygmovi. A aj keď je tu hlavná linka dosť v pozadí, tak koniec sa náramne vydaril. ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Gotham to chtěl. Bez ohledu na to, jak bolestivé to bylo. Je pravda, co říká. Nemůžeš zhypnotizovat někoho, aby udělal něco, co v hloubi duše nechce udělat. A hluboko uvnitř chceme všichni, aby bohatí trpěli. Ne snad?" No ovšem tak tohle bylo jiné kafe! Goat měl takovou atmosféru jako třeba že Sedm s Bradem Pittem a vyřešení případu bylo geniální. Ostatní linky byly ok. ()

Reklama

Reklama