Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámí útočníci se dostanou do sídla Waynových a pokusí se zabít Selinu. Naštěstí je Alfred při útoku zdrží a obě děti mají možnost utéct. Rázem se ocitnou na ulici a Alfred požádá Gordona a Bullocka o pomoc při jejich hledání. Státní zástupce Dent je přesvědčen, že za útokem je opět milionář Lovecraft, který poslal zabijáky, aby zlikvidovali Selinu. Dívka mezitím zavede Bruce do tajné skrýše, kterou využívají děti z ulice. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bomba díl...Skvělá Selina i Alfred...nemůžu si pomoct, ale jsem s castingem naprosto spokojený až nadšený, což trvá i po 10tém dílu. Možná akorát starosta a snad i Barbara (ta ale vypadla teď) mi nesedí, protože mám toho herce zafixovaného odjinud, ale i taková hojně odsuzovaná Fish je mi sympatická. Škoda, že nás čeká tak dlouhá pauza. ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Znal jsem jednoho chlapíka jménem Butch. Byl to jinoch z Whitechapelu. Říkali jsme mu Drsňák, protože to on nebyl. Byl to moták. Takový vtípek. Ve skutečnosti to byl děsnej malej holomek." V pohodě epizoda. Nejlepší bylo jak Bullock s Alfredem hledali Bruce. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda, která více staví na akci a znovu se povedla. Sean Pertwee dostal o něco více prostoru a to bylo moc dobře, protože jeho Alfréd je skvělý, kladní hrdinové však dostávají slušnou nakládačku, kdo by se také mohl postavit démonické Mazikeen? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama