Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falcone ve svém tajném vězení mučí Mooneyovou. Její poskok Butch ji zachrání. Pak se Mooneyová vypraví do svého bývalého nočního klubu, aby si vyřídila účty s Tučňákem. Gordon s Bullockem zatím vyšetřují vraždu korunního svědka, která se stala přímo v budově policie. Způsob vraždy ukazuje, že vrahem byl buď policista, nebo někdo, kdo s nějakým policistou spolupracuje. Aby se zbavila Bruce, tak mu Selina řekne, že nikdy neviděla pořádně vraha jeho rodičů. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tohle není tvůj dům. Jseš drogový dealer a vrah. Nepatříš sem. Nezasloužíš si odznak." Po minulé epizodě tvůrci šlápli trochu vedle, ale jen maličko. Selina se zachovala hodně hnusně, ale i tak patří mezi mé nejoblíbenější postavy. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Biely muž trpiaci zdravotným postihnutím potom ako preberie podnik rybke ju neprinúti pokľaknúť si na zem a pobozkať jej topánky, ale keď sa karta nachvíľu obráti musí biely postihnutý muž pobozkať topánočky mladej sebavedomej afroamerickej alfasamici...njn, ak sa na "korektnosť" človek pozrie takto už to tak korektné nevyzerá. Inak opäť vydarená epizóda a jim Gordon sa so svojou snahou v boji proti korupcii zamotáva stále viac. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát nešlápli tvůrci vedle, intriky a boje gothamského podsvětí tvořily kvalitní pozadí pro Gordonovo vyšetřování zkorumpovaného policisty a já jsem se v žádném případě nenudil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama