Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon zjistí, že ho zachránil Tučňák. Zároveň se dozvídá, že Galavan unesl Bruce. Leslie se snaží přesvědčit Gordona, aby se vydal policii. Zároveň mu oznámí, že s ním čeká dítě. Současně se rozjíždí velká záchranná akce na osvobození Bruce. Ke Gordonovi a Tučňákovi se přidává Selina a Alfred a s Tučňákovými lidmi zaútočí na Galavanovo sídlo, kde v poslední chvíli zachrání Bruce. Galavan a jeho šílený okultní řád ho chtěli obětovat. Tabitha a Silver utečou a nechávají Thea na místě. Tučňák s Gordonem se Thea zmocní a odvezou ho do doků. (TV Fanda)

(více)

Recenze (5)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celých desať predošlých epizód k tomuto smerovalo - pripravovalo postavy, atmosféru, príbeh postupne gradoval. Celá 11. epizóda bola inak super. Gordon sa spojil s Penguinom (samozrejme pre vyššie dobro) - na to som sa BTW tešil už od začiatku druhej série. Tvorcovia zainteresovali do deja všetky dôležitejšie postavy (akurát škoda neprítomnosti Butcha a Victora Zsasza). No, avšak prišlo to finálne vyvrcholenie... ktoré absolútne nenaplnilo svoj veľký potenciál. Problémov je niekoľko, môžem spomenúť tie hlavné: Obrad, Galavanov koniec, jeho sestra... Dúfam, že k následkom tejto časti sa ešte v blízkej dobe seriál vráti, pretože to ma zaujíma oveľa viac ako Mr. Freeze. ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Po staletí žila naše vznešená rodina v odporné, špinavé temnotě. Ale žili jsme v naději. Protože náš patron mluvil o nadcházejícím slavném dni. Ale ten den přijde teprve tehdy, až bude spravedlivýma rukama zabito devět mužů Gothamu a poslední syn našeho smrtelného nepřítele. To jsi ty, Bruci. Jsi ten poslední syn." ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama