Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf vězení, ve kterém je Gordon držen, se ho rozhodne zbavit. Přesune ho do části vězení, kde jsou vězni pohromadě a kde neexistuje zvýšený dohled strážných. První konflikt nastane velmi brzy a Gordona před zabitím zachrání vězeň Puck. Bullock se obrátí na mafiána Falconeho, aby mu pomohl Gordona z vězení zachránit. Při promítání filmů je Gordon napaden a těžce pobodán. Je prohlášen za mrtvého a odvážen z vězení. Ukáže se však, že pobodání bylo zinscenováno. Na mostě v blízkosti vězení se Gordon setkává s Falconem. Útěk z vězení ovšem nepřežije Puck, který zemře na vykrvácení. Tučňákovi se také moc nedaří, jeho znovunalezený otec se ho sice ujal, když se však Tučňákovi noví sourozenci a macecha dozví, že chce změnit poslední vůli ve prospěch Tučňáka, tak ho otráví. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně tenhle díl teda moc nebavil. Stokrát provařená věznice, ve které je někdo neprávem s evil-ředitelem a nová rodina, která se nakonec ukáže jako Adamsova rodina, jak jinak :-D V tomhle díle mě maximálně potěšil hlavně navrátivší Don Falcone. Chyběl Bruce, Selina a tak dále. Uvidíme v co se promění ten Nygma. (tedy jasně že v Ridlera, ale jaký to bude mít průběh). ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prisoners je vo veľa ohľadoch veľmi silnou epizódou. Pobyt Jima Gordona vo väznici dosť brutal, no inak to byť ani nemohlo. Harveyho záchrana podarená. Stalo sa to, v čo som dúfal, že príde, no vôbec som neveril, že by sa to mohlo stať... A predsa Don Falcone sa znovu objavil na scéne👌. S Oswaldom to bude tiež zaujímavé. Hádam, že mu čoskoro dojde, kto môže za smrť jeho otca a nanovo mu hrabne. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnáctá epizoda mě vlastně neměla čím bavit, protože jsem ji už několikrát viděl, jako příklad uvádím dvě klasiky- Vykoupení z věznice Shawshank a Kriminál. Jediný zajímavý děj přineslo Oswaldovo nové bydlení, jinak se vlastně nic nedělo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama