Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon se snaží očistit své jméno, a proto ukradne složku týkající se jeho případu. Zároveň požádá o pomoc Nygmu. Tučňák zatím zjišťuje, jakou roli sehrála jeho nevlastní rodina v otcově smrti. (TV Fanda)

Recenze (5)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riddler konečně zasahuje! Tučňák mě teď moc nebaví (proto ty 4*), ale už se opět dostává k sobě, tak uvidíme..Překvapivě mě i zajímá Barbara, takže třeba mě bude i po návratu z Arkhamu bavit. Teď ale do příchodu Mr. Freeze bude nejvíc zamíchávat kartami právě E-nygma. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znova tu máme finále jednej dejovej linky. Som veľmi rád, že to tvorcovia zbytočne nepreťahovali, ako v prípade predošlej s Galavanom, a ukončili to v najlepšom možnom vygradovanom momente. Into the Woods síce nepovažujem za jednu z najlepších epizód celkovo (a to vďaka množstvu menších múch), ale zato obsahuje niekoľko sekvencií, ktoré sa určite u mňa zaraďujú medzi najlepšie momenty celého seriálu. P.S.: Nedokážem slovami dostatočne opísať, aký som šťastný z návratu Penguina. A to ešte nehovorím o tom, aké to bolo fenomenálne.😝 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě jsem měl silné obavy, ale naštěstí byly neopodstatněné. Tvůrci se vrátili k osvědčenému stavění příběhu, vrátili do něj i atmosféru, Edward Nygma krásně sehrál svůj part a Oswald se změnil zpět v Tučňáka, takže mám radost a bavil jsem se. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Na značce auta Edwarda Nygmy (Cory Michael Smith) jen nápis „Riddlver“, což je odkaz na původní jméno Hádankáře "The Ridder". (Varan)

Reklama

Reklama