Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je Barbara propuštěna z Arkhamu, chce odčinit, co provedla Gordonovi. Nabídne se, že mu pomůže získat informace. Bruce s Alfredem se zatím vydávají po stopě, kterou nalezli v počítači Thomase Waynea. To je dovede k překvapivému odhalení tajného projektu. (TV Fanda)

Recenze (5)

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To oživování postav dokáže zkazit snad každý seriál. Dneska je to holt v módě vracet mrtvé zpátky, ale ne každého to pořád dokola baví. Zatím nejslabší díl série, snad už se to nestane. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmnáctá epizoda byla plná návratů. Postavy se vracely z ústavu, ze záhrobí nebo jen do akce a já jsem asi připadal jako pracovník u recyklační linky. Jak už jsem jednou psal, James Frain mi nijak nevadí, ale jeho Galavan mě opravdu otravuje, ať už si říká jakkoliv a teď ho tvůrci opět vrátili do hry. Nepotěšili. Překvapilo mě, že mě nepotěšila ani první akce Mr. Freeze, Victor Fries mi přišel zajímavější. Jediným skutečným kladem tohoto dílu bylo pátrání v Pinewood Farm, připomnělo mi mou oblíbenou herní sérii Resident Evil. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slabý díl. Ty události co se odehrávají třeba i mají nějaký spád, ale je podáno, tak nezajímavě, že mě to leckdy i otravovalo. Tentokrát mě ani Freeze v novém obleku příliš neoslovil. A Galavan? Pro někoho skandální odhalení, že jde o Azraela? Mě ten herec nesedí, takže jsem doufal, že zůstane mrtvý, ale je to komiks, zákonitě muselo přijít oživení. ()

Reklama

Reklama