Reklama

Reklama

Gotham - Série 3

(série)
Trailer
USA, (2016–2017), 15 h 53 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Hrají:

Morena Baccarin, Camren Bicondova, Clare Foley, Maggie Geha, Donal Logue, David Mazouz, Ben McKenzie, Sean Pertwee, Drew Powell, Erin Richards (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Gordon má plné ruce práce, když mutanti Huga Strange unikli z jeho laboratoře do ulic Gothamu a město zalila obrovská vlna zločinu. (Netflix)

Recenze (13)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už bych si říkal, že Gotham má to nejlepší za sebou, jenže pak tvůrci ve finále přijdou s novými postavami, které jsme v hrané formě ještě neviděli a neustále nám dokazují, že to Batmanovské univerzum je mytologicky strašně našlapané. Tahle série byla hlavně o Sovím tribunálu, který jsem nikdy moc nemusel, ale objevil se i Jerome, Mad Hatter, Ivana Milicevic z Banshee!!, omlazení Poison Ivy, Executioner o kterém jsme si všichni nejdřív mysleli, že bude Banem. Snad se ještě někdy v budoucnu vrátí Azrael, i když určitě v nové formě..i když kdo ví, co Lazarus Pit všecko dokáže. A ten konec! Už jste slyšeli teorii, že Bruce Wayne se vlastně může stát někým úplně jiným? :D ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no musim říct že jsem současně velmi překvapen a velmi zklamán a to hlavně díky postavě Gordona, ta postava je tak tragicky napsaná až o bolí. Představitel se neumí usmát ani zamračit aniž by nevypadal jako idiot, herecký projev až amatérský a celkově postava Gordona mi přijde velmi špatná a nejhorší z celého seriálu. seriál mi přijde občas jako groteska co paroduje samo sebe. K plusům, je zde opravdu kvantum Batmanovských padouchů, kteří se neustále prolínají, přichází a odchází, mizí a zase se objevují aby mohli zemřít a potom se zase vrátit. Tady není třeba se o nějakou postavu bát protože víte že se vrátí. Dokonce jsem překousl i homo Penguina ale co mi opravdu vadilo, byl poslední dvou díl..Sakra, všichni se nakazí virem a stanou se z nich nemyslící monstra ale z Lee ne, ta se nalíčí, namaluje, nalakuje nehty, upraví vlasy a má plnou hubu hlášek. Tahle část mi přišla jak vytažená z prdele na poslední chvíli kdy studio tlačila uzávěrka a rychle museli něco dalšího vymyslet a to ani nepočítám to věčný klišé kdy deset chlapů porazí všechny kolem sebe jen aby následně byli zbiti solo Gordone protože on je přece hlavní postava a má výcvik, zatímco Talon ze Sovího tribnálu je elitní zabiják co se vyhne kulkám a stejně tak Azrael.....no tragédie jedna básen...... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr hodnocení za jednotlivé epizody se u mě nakonec vyšplhal na čtyři hvězdičky, ale musím přiznat, že mě to samotného překvapilo. Z postav mě tentokrát nejvíce bavili Penguin, Riddler, Ivy Pepper a překvapivě i Barbara, která mi po dvě sezóny lezla extrémně na nervy. Romanticko-prudná dvojice Jim Gordon/ Leslie Thompkins mě naopak dokázala silně otrávit. Líbily se mi všechny ty podivné existence, které se v Gothamu vylíhly, líbil se mi i postupný přerod současných charakterů v budoucí strážce města, ale zklamal mě absolutně mdlý Soví tribunál a neustálá snaha tvůrců budovat napětí ohrožením postav, u kterých je jasné, že nemohou dojít podstatné újmy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazněji a manýrističtěji se Gotham pustil cestou teatrálně groteskní, pokřivené komiksovosti, takže nad zkreslenou logikou a překotným vývojem děje absolutně nemělo smysl si lámat hlavu (Gordon jako lovec lidí, Cobblepot starostou a zamilovaný do Nygmy(!) - následně největší nepřátelé, Gordon členem Sovího tribunálu, …). Tady nezůstal (snad kromě Bullocka, Luciuse a Lee - hmm, tak ani té ne :-() nikdo další normální; nemluvě o tom, že pomalu všichni dosud mrtví se znovu reanimovali pod sebemalichernějšími záminkami, jelikož ani kulka mezi oči neznamená konečnou. Z těch všech kostrbatých zvratů se celkem vydařil origin Hádankáře, nicméně ke konci, mezi vypuštěným Tetchovým virem šílenství a mozkem Bruce Wayna vymytým "hlavou démona", jsem se nehezky nudil. 5/10 ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv začátek týhle série vypadal na totální propadák,tak naštěstí si stihli opravit reputaci a během následujících dílů a šaškárny s lovcem lidí,mutanty či novinářkou, rázem smetli ze stolu. Po těchto krocích,to byla vcelku solidní jízda a bavil jsem se. Řekl bych že tohle je zatím nejlepší série z těch tří,líbil se mi směr kudy se vydal tento seriál a dělal to dobře. A nyní jsem i zatvrzelý v názoru,že zdejší performance Alfréda je nejlepší co jsem zatím viděl a lepší než jak to podal M. Cane. Vrátit se ke kořenům první série je jinak vždycky fajn. Veskrze nemám co podotknout až na ty první díly co byly otřesné. Penguin je i zde asi nejsilnější stránka a doufám,že to nejlepší teprve příjde. 85% ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gotham jezdí jak na horské dráze. První sezóna byla vcelku nudná jednohubka, druhá nasadila smrtící tempo a byla téměř bez chyby a třetí? Třetí už se pohybuje opět v rámci toho mírného nadprůměru. I přesto, že jsme v Gothamu a nějaký ten návrat mrtvých postav se tu čeká, zde už je to trochu všechno přitažené za vlasy a Soví Tribunál mi celkově nijak zvlášť nesednul (zatímco v komiksech je výborný). Mírně to vynahrazuje vydařená druhá polovina série, zvlášť opravdu našlapané finále celé řady, ale na kvality předchozí sérky to bohužel nedosáhlo. Na druhou stranu se nám konečně ukázal sám Batboy, ou yeeeea (to zni hloupě...). 65% ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhůru a ještě výš. Konečně Bruce Wayne dostává do těla a divák s ním může soucítit. Dějová linka Jima Gordona dostává ty správné grády a Nygma to rozjíždí na plné čáře. Škoda že z Penguina udělali takového kňourala. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady prostě víte, že když někdo umře, nemůžete to brát vážně. Tahle věc je rakev skoro pro každý seriál a Gotham na to dost doplácí. První dvě série super, ve třetí už je všechno jinak a ne moc dobře - podsvětí může vést v podstatě každý magor; každý kdo umře, se vrátí; postavy se chovají tupě a situace řeší vždy tak, aby vznikl konflikt a to úplně zbytečně, jelikož tvůrci už nemají z čeho čerpat? Že by? Nevím, ale přijde mi to tak. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět horší a horší seriál. Místy zajímavé epizody, které zase posouvají postavy směrem dopředu, tak jak je známe, ale jinak dokola umírání a obživování a snaha ovládnout město. Konec tu bídu maličko zachránil snad definitivním koncem několika postav, a posun Bruce do Spidermanovského začátečnického kostýmu. ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu postavama, některé postavy jsou úžasné a některé jsou naopak trash. Dr. Strange to je snad nejhorší postava tohohle seriálu, je tak nudný že to není možný, ale je to snad jediná postava. Nejlepší jsou postavy podle mě Jimm a Oswald, tato serie je o něco horší, než ta druhá, ale řekl bych že je trošku lepší, než ta prvni. SPOILER! vůbec na tom seriálu není dobrý, jak fůrt někdo umírá a po chvilce se oživí. 87% ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gotham si stále drží latku. Čo by som tretej sérií vytkol? Asi Soví Tribunál, z ktorého by som rád videl viac. Nepáči sa mi, koľko má členov, ale my ako diváci poznáme len Kathryn. Ostatní tam len stoja a čumia, čo je škoda. Ďalej ma zo začiatku nebavil Pengiun a Nygma, neviem prečo, bolo to také divné s nimi. Zachraňoval to ale Jervis Tetch, od ktoré som možno čakal viac, ale v konečnom výsledku som s ním spokojný. Proste som nevedel prísť prvej polovici tretej série na chuť. Ale potom to prišlo. Kult Jeromových fanatikov, ktorí privedú späť Camerona Monaghama, ako zvráteného, nihilistického a nebezpečného psychopata Jeroma Valesku. Nielenže išlo, aspoň pre mňa, o najlepšie epizódy, ale aj samotná tretia séria sa prehupla do, pre mňa lepšej, druhej polovice. Pengiun a Nygma si idú po krku, Tribunál sa viac zapája do akcie, vracia sa Strange, mizne Bruce a to všetko vyvrcholí v strhujúcom finále, kedy sa mesto rúti do záhuby a rôzne dejové linky sa uprostred tohto chaosu uzatvárajú. Ak by bola toto posledná séria, tak by to nevadilo (akože bola by škoda takého kvalitného seriálu, ale to finále bolo proste božie). Tak, uvidíme, čo nám prinesie štvrtá séria. ()

Reklama

Reklama