Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon vyráží do ulic Gothamu jako lovec lidí, aby našel superpadoucha, šíleného vědce Huga Strange, a jeho oživeného pacienta Fishe Mooneyho. (Netflix)

Recenze (8)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průser všech těchto seriálů je zbytečná stopáž. těch dílů je strašně moc a jak jsem byl nadšenej, začíná mi ten stereotyp lézt na nervy.Bruce je zralej na rozkopání držky, frajírek namyšlenej, dávno mrtví se vrací jak bumerang,začínám se nudit.Když si představím, kolik je ještě dílů do konce, už se mi moc nechce ztrácet čas. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod tretej sezóny nám prináša pohľad na známe postavy a ich život po 6-mesačnom časovom skoku po druhej sérii. Ako rozjazd fajn, no v ďalších epizódach sa musí tempo zrýchliť... inak pôjde hodnotenie dole. Hádam sa to čím skôr zbaví "oblúd" a ich extrémne prepálených schopností, lebo do doteraz komorného Gothamu sa vôbec nehodia. ()

Reklama

RoneXxXD odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tohle je prosím co. To jako veškerý progres postav náhle zmizel ? Syčící "monstra" co vypadají jak z chabého Péčka na kvalitě nepřidávají. Lovec odměn..? Gordon? No to snad nemyslíte vážně,to se jako rozhodli udělat 80.seriál a la Odpadlík nebo co? Náhlý (možná gay) zápal Penguina do Riddlera je k smíchu. Opravdu by mě zajímalo,proč seriál mění charakteristiky a způsob kriminálky každou sérii a zase se neví kudy kam. Zlatá první série. A už se začínám bát tý reportérky,to vypadá taky jako budoucí hrozba otravnosti. Soví tribunál vypadá,ale nadějně. Prozatím nejhorší start,snad se to opraví jinak vidím solidní průser. Zatím je to poněkud smíchu. :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od úvodního dílu třetí řady jsem čekal větší nářez, závěr minulé sezóny ho rozhodně naznačoval. Typická gothamská atmosféra sice zůstala, ale první epizodě nějak chyběl švih. Ale abych jen nekritizoval, Tučňák byl výborný a k mému nezměrnému překvapení mě bavila i Barbara, která mi po dvě série lezla na nervy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Novinářka z této epizody se jmenuje Valerie Vale. Stejně jako novinářka Vicky Vale z filmu Tima BurtonaBatman (1989). (G....)
  • Název epizody je první polovinou citátu z básně Johna Miltona „Paradise Lost“. Celý citát zní: „Lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi“, a tak se popisuje Satan. (G....)

Reklama

Reklama