Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon slíbí, že pomůže novému Gothamskému obyvateli Jervisi Tetchovi neboli Šílenému kloboučníkovi najít jeho ztracenou sestru Alice. Tučňák se chystá na volby starosty. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozí epizodě sice došlo k výraznému zlepšení, ale přesto tam bylo těch nedostatků docela dost. Nikdo zatím nezmínil, že má Jim titanovou lebku, jinak nechápu, jak by se po tom odpalu na homerun udržel při vědomí. Jima Gordona se týká i druhá záležitost, podivnější záchranu člověka visícího nad propastí jsem asi ještě neviděl. Hlavně závěr téhle akce byl dokonale zábavný. Na druhou stranu Tučňákův příjezd pro Nygmu byl naprosto dokonalý. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budoucí Mad Hatter super, ostatní co se týče castingu, tak v Gothamu není jediný fail. Velice mě potěšil Falcone, toho jsem vůbec nečekal a to odhalení jeho syna mě po dlouhé době celkem překvapilo. Jinak také kvituji návrat Lee a Tučňákovi už také přicházím na kloub, ačkoliv jeho hudební melodie, co jej doprovází mě poměrně irituje. Hlavně v kombinaci s Ridlerem suprová dvojka, ta chemie mezi nimi neskutečná. Jediné co mě vadilo na tomhle dílu byl otravný dvojník Bruce, který samozřejmě má něco v plánu, ale jestli něco udělá Selině, tak se neznám. :D http://www.edna.cz/gotham/extra/postrehy-tucnak-kandiduje-na-starostu-a-navrat-mafianske-rodinky/ ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně? Myslím si, že maskéři odvedli mizernou práci. Paruka druhého Bruce je tak lesklá, že působí, jako by ji koupili od Vietnamců. A jak ti týpci prašlili Gordona tou pálkou, tak ta jeho krev ze zadu hlavy byla tak umělá a ještě měla moc šišatý tvar.. Jinak Tučňák skvělý! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama