Reklama

Reklama

Gordon a Bullock objeví záhadné plány na vzkříšení starého nepřítele. Selinina matka se vrací do Gothamu a Tučňák se připravuje na důležité vysílání. (Netflix)

Recenze (8)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušnej díl, ten "duch" mě fakt hrozně bavil, s Riddlera mam čím dál tím víc v oblibě. Robin Taylor jako Penguin je fantastic as ever, a hrozně se mi líbil ten Harveyho westernovej moment ve scéně, kdy vzal Falcone Jima na milost. S tím bych však ještě tak epizodku dvě počkal. Taky Viktor to zabíjí, a teď to myslím po stránce hláškové. Těšim se na další díl s Jeromem! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff, to bylo zklamání. Dvanáctá epizoda byla úplně zbytečná, navíc pro mě zabila jednu z mých oblíbených postav, Victora Zsazse, protože když obávaný profesionální zabiják na deset metrů netrefí cíl, přestože použije odstřelovací pušku, vyvolává to ve mně dojem, že je zbytečný. Přestože se běžně ke komentářům jiných uživatelů nevyjadřuji, tentokrát musím souhlasit s názorem na Lee, který napsala NiaWolf. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně zbytečný díl o ničem. Leslie mi leze už vážně na nervy, jak neustále mění svoje postoje vůči Gordonovi. Znáte to, jeden den někomu řeknete, že chcete aby zemřel a že je něco jako rakovina a o pár hodin později mu zase fandíte. Bože. Selinina matka je tam jak pěst na oko, také tam vůbec nemusela být, navíc ta herečka vůbec nepůsobí přesvědčivě. Skoro bych věřila, že ji vážně někde vyhrabali z ulice a dali 5 min na nastudování scénáře. Dějová linka s Penguinem byla asi to nejzajímavějšího z celého dílu, ale bylo to celkem průhledné a uspěchané. Čekala bych víc. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajnový díl po pauze, objevili se všichni podstatní, akorát to názorné vysvětlení Riddlerova plánu bylo jak pro debily :D´Jerome is back, zatim nevim jestli je to dobře nebo špatně, ale tu postavu jsem moc rád neměl. Za to novej zástupce starosty se moc dlouho neohřál. A Ivana Milicevic super! ()

Reklama

Reklama